Bid Manager till det innovativa företaget DigiPlex

Academic Work · Juridik · 17 jan

Om jobbet

Har du ett genuint intresse för teknik och vill vara en del av ett innovativt företag som arbetar med datacenter? Är du en person med ambition att ta nästa steg i karriären och ute efter en ny utmaning? Har du dessutom kunskap inom juridik och industriell ekonomi samt tidigare erfarenhet från projektledning? Ta då chansen och sök tjänsten som DigiPlexs nya Bid Manager redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för DigiPlex räkning en Bid Manager. DigiPlex är ett privatägt bolag som arbetar med datacenter. DigiPlex präglas av en innovationsmiljö och strävar efter att alltid ligga i framkant.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och DigiPlex önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos DigiPlex. DigiPlex intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Bid Manager hos DigiPlex kommer du ha en projektledande roll där du arbetar som ett processtöd till företagets säljare vid upphandlingar och upprättande av anbud och avtal. Du kommer utgå från kontoret i Upplands Väsby där du kommer ha löpande dialog med medarbetarna på Operations samt med företagets säljare vilka är placerade i Sverige, Norge och England. I rollen som Bid Manager kommer du även arbeta med att sammanställa material från tidigare processer för att detta ska kunna återanvändas och på så sätt skapa smidigare processer. Du kommer få en gedigen introduktion vid starten av ditt uppdrag och du kommer rapportera till säljansvarig för Norden.

Dina arbetsuppgifter kommer till exempel bestå av att:
 • Läsa avtal och ramavtal
 • Se till att få in information från kunder, säljare och medarbetare internt inför upprättande av avtal och upphandlingar
 • Starta upp projekt och se till att rätt personer involveras i projektet
 • Agera processtöd för hela organisationen i både Sverige, Norge och England
Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och är ute efter en roll att växa i. Du erbjuds en roll i ett företag med mycket specialistkompetens där du får tillfälle att lära dig mycket och får stor möjlighet att utvecklas, både i din roll och inom företaget. DigiPlex erbjuder en arbetsplats med engagerade medarbetare och en familjär stämning. Här är man mån om varandra och satsar på sin personal, exempelvis åker DigiPlex årligen på en resa tillsammans för att stärka sammanhållningen i arbetsgruppen ytterligare.

Vi söker dig som
 • Har 1-2 års erfarenhet av arbete som projektledare
 • Har universitetsutbildning inom industriell ekonomi eller motsvarande
 • Har ett genuint intresse för teknik och innovationer
 • Har god förståelse för grundläggande juridik
 • Har goda kunskaper i svenska som engelska, såväl i tal som i skrift då ditt arbete kommer utföras i båda språken
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av projektledning inom IT eller teknik.

Som person är du driven och hungrig med ambition att ta nästa steg i karriären. Vi förutsätter att du har en förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt med ett strukturerat arbetssätt. Vidare är du en person med skinn på näsan som vågar ta en ansvarsroll, du räds inte en utmaning samtidigt som du är uthållig och har tålamod för att vissa processer tar tid. Självklart är du har du en positiv inställning och bidrar med god stämning i arbetsgruppen!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 8-17 med möjlighet till flextid
 • Placering: Upplands Väsby, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

DigiPlex är ett amerikanskt privatägt bolag som arbetar med datacenter. De arbetar med innovativa lösningar inom IT och teknik och ambitionen är även att bidra med innovativa sätt för att minimera negativ miljöpåverkan. Huvudkontoret är beläget i Norge med verksamhet i Norge, Sverige och England. Företaget har idag 50 anställda varav 10 personer på plats på det svenska kontoret i Upplands Väsby.