BI-utvecklare till Volkswagen Group i Södertälje

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Befattningen innebär att tillsammans med verksamheten delta i arbetet med att vidareutveckla och förvalta vår BI-miljö. Du arbetar med datalagerdesign och programmering av både dataladdningar, datauttag och rapporter. Självständigt eller tillsammans med IT-kollegor arbetar du gentemot företagets affärsverksamhet, för att fånga upp deras behov och översätta dessa till hållbara datamodeller.

Vi söker dig som är tillgänglig för ett 6-månaders uppdrag från årsskiftet hos Volkswagen Group i Södertälje.

Din profil

För att du ska vara rätt person i rollen så tror vi att du har en bakgrund som utvecklare och att du är en social person som har lätt för att samarbeta. Du värnar högt om kvalité och tycker om att ta ansvar då alla ansvarar för sina utvecklingsdelar. Vidare har du god förståelse för detaljer och kan ha övergripande fokus och se kopplingarna däremellan. Du gillar att driva utvecklingsarbete/förändring och är kreativ i förändringsarbete och har jobbat i förvaltning och utveckling av befintliga lösningar. Du ska kunna skriva kravspecifikationer gentemot externa leverantörer.
  • Du har minst 2 års erfarenhet av Data Warehouse och BI-lösningar.
  • Du har mycket god kunskap om datamodellering och databasdesign.
  • Du behärskar MS SQL, SSIS och SSRS.
  • Erfarenhet av SSAS är meriterande, likaså erfarenhet av utveckling i .NET och C#.
  • Du är flytande i svenska i tal och skrift.
Detta är en bemanningslösning där du anställs hos 2Complete som konsult.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då intervjuer sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Malin Ryholt på telefon 08-445 43 44 alt. malin.ryholt@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Malin Ryholt, 08-445 43 44

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Volkswagen Group Sverige AB är Sveriges största bilimportör och är ett helägt dotterbolag till Europas största bilproducent Volkswagen AG. Vi marknadsför Volkswagen Personbilar, Skoda, Audi, SEAT, Volkswagen Transportbilar och Porsche - samtliga med starkt fäste på den svenska marknaden. I företagsgruppen ingår även dotterbolagen Din Bil AB och Europeisk Biluthyrning AB.

På Volkswagen Group Sverige arbetar IT-funktionen nära affärsverksamheten i arbetet med att utveckla och vidareutveckla företagets applikationer och IT-tjänster.
Business Intelligence (BI) är ett stort och växande behovsområde inom IT, vi behöver därför omgående förstärka med en systemutvecklare med BI som huvudsaklig arbetsuppgift till vårt kontor i Södertälje.