Besiktningsingenjör inom el

Om jobbet

Är du auktoriserad besiktningsingenjör el och vill vara med och verka
för ett tryggare och säkrare samhälle är detta tjänsten för dig. Vi söker två ingenjörer där den ena har placering Stockholm/Uppsala och den andra har placering i Göteborg.

Arbetsuppgifter
Som besiktningsingenjör el har du ett mycket utåtriktat arbete och besöker Inspectas kunder större delen av din arbetstid. Du kommer att huvudsakligen arbeta med besiktningar åt Elektriska Nämnden men även andra besiktningar och utredningar inom el-området förekommer.

Inspectas uppdragsgivare återfinns inom processindustrin, energisektorn och olika fastighetsägare där de besiktigar allt från mindre objekt till hela anläggningar. Du kommer att ha en samordnande funktion mellan olika parter som kunder, myndigheter och intresseorganisationer.

Erfarenhet, utbildning och personliga egenskaper
Utbildning: Auktoriserad besiktningsingenjör el
Erfarenhet: God datorvana. B-körkort
Språkkrav: Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska

Personliga egenskaper
I rollen kommer du att få användning av din förmåga att självständigt planera ditt arbete. Du är utåtriktad, värderar kundkontakter och vinner lätt förtroende hos andra människor. Ditt ödmjuka förhållningssätt, din drivkraft, samt din mycket goda känsla för service kommer att vara väl uppskattad på företaget.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg eller Stockholm/Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt: Magnus Cohn, magnus.cohn@inspecta.com,
Göteborg, 010-4793215
Göran Jansson, goran.jansson@inspecta.com,
Stockholm/Uppsala, 010-4793134

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.

Inspecta strävar efter mångfald och dynamik i arbetslivet. Vi vet att medarbetare med olika ålder, kön, etnisk och kulturell bakgrund, intressen, kunskaper och personligheter berikar och skapar bättre förutsättningar för en kreativ och framgångsrik verksamhet.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Energi & Miljö
Elkraft
Kontakt

Mejla eller ring Göran Jansson, 010-4793134

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

Inspecta är Nordens ledande inspektionsföretag med verksamhet i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Polen och Baltikum. Av Inspecta koncernens totalt 1500 anställda arbetar cirka 650 personer på något av våra 25 kontor i Sverige.