Besiktningsingenjör inom brandlarm och sprinkler

Om jobbet

Om du idag arbetar som ingenjör inom brandlarm, sprinkler- eller gassläcksystem och vill vara med och verka för ett tryggare och säkrare samhälle är detta tjänsten för dig.

Arbetsuppgifter
Som besiktningsingenjör inom
brandlarm och sprinkler kommer du att utföra olika typer av revisions- och leveransbesiktningar av brandskyddsanordningar hos Inspectas kunder. Du har en mycket utåtriktad roll och arbetar nära kunderna. Arbetet sker mot både den privata och den offentliga sektorn.

I rollen tillhör du en organisation bestående av totalt cirka 40 besiktningsingenjörer, varav fem inom brandlarm och sprinkler, och du utgår ifrån Inspectas kontor. Tjänsten kommer innebära resor i Stockholm och Mälardalen med någon enstaka övernattning per månad.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaperUtbildning: Behörig ingenjör inom brandlarm, sprinkler eller gassläcksystem
Erfarenhet: Några års erfarenhet av liknande arbete. God erfarenhet av kundkontakt.
Språk: Du utrycker dig väl i tal och skrift på svenska.
Meriterande: Certifierad ingenjör inom brandlarm, sprinkler eller gassläcksystem

Personliga egenskaper
I rollen kommer du att få användning av din förmåga att självständigt planera ditt arbete. Du är utåtriktad, värderar kundkontakter och vinner lätt förtroende hos andra människor. Ditt ödmjuka förhållningssätt, din drivkraft samt din mycket goda känsla för service kommer att vara väl uppskattad på företaget.

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö, Stockholm/Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt Malmö: Magnus Cohn, magnus.cohn@inspecta.com,
010-4793215
Kontakt Stockholm/Uppsala: Göran Jansson, goran.jansson@inspecta.com, 010-4793134
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Göran Jansson, 010-4793134

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

Vi är Nordens ledande inspektionsföretag med verksamhet i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Polen och Baltikum. Av Inspecta koncernens totalt 1500 anställda arbetar cirka 620 personer på något av våra 25 kontor i Sverige.