Berfotens skola söker lärare till åk 4-6

Tyresö kommun · Utbildning · 11 dec

Om jobbet

Endast 15 minuter från Gullmarsplan finns denna arbetsplats som präglas av ett stort engagemang och samarbetsvilja. Bergfotens skola ligger i ett trevligt område med en fin skolgård med skog inpå knuten och med gångavstånd till Tyresö centrum. Läs gärna mer om oss på www.tyreso.se/bergfotens-skola/

Arbetsuppgifter:
I tjänsten som lärare på Bergfotens skola 4-6 skapar du, tillsammans med dina kollegor i arbetslaget, en utvecklande studiemiljö för varje elev. Du arbetar som en del i ett arbetslag utifrån det förtydligade ansvarsuppdrag som står uttryckt i läroplanen för grundskolan. Det innebär att du tillsammans med skolledning och övriga kollegor leder och utvecklar vardagen i skolan för ökad måluppfyllelse. Som hos oss är ett nära samarbete med lärarkollegerna, elever och vårdnadshavare en förutsättning. Vi arbetar i arbetslag och utgår från ett formativt förhållningssätt med fokus på den enskilde individens behov och förutsättningar. Delat mentorskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer:
Vi söker nu legitimerad lärare upp till åk 6 med behörighet för att undervisa i några av ämnena på mellanstadiet. Du brinner för ditt läraruppdrag och har med dig goda idéer om hur undervisningen kan utvecklas, och står redo att driva detta tillsammans med ditt team och din mentorskollega. Som person är du lyhörd och har förmåga att möta elever med olika behov. Du är en tydlig ledare i mötet med eleverna och intresserad av att utveckla arbetet med bedömning för lärande. Du är också flexibel, ansvarstagande och lösningsinriktad. Vi förväntar oss att du kan arbeta självständigt, har en god social förmåga samt att du är en ansvarstagande och engagerad person. Du har ett positivt och professionellt förhållningssätt mot både elever, föräldrar och kollegor.

Personliga egenskaper:
Du som person är bra på att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och arbetskollegor. Du ska ha ett inkluderande förhållningssätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig:
En trivsam arbetsplats och stimulerande arbete tillsammans med engagerade, kompetenta kollegor som har en positiv inställning till sitt yrke. Möjlighet att ständigt utveckla verksamheten för att ge våra elever de bästa förutsättningarna för lärande. Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid. Som anställd inom Tyresö kommun erbjuds du subventionerad friskvård.

Om tjänsten:
Tillsvidareanställning, 75-100 %. Månadslön.
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 11 december 2016. Urval och intervjuer sker löpande under rekryteringsprocesen.

Kontaktpersoner:
Tina Bennet, rektor, tel. 08 5782 70 25, tina.bennet@tyreso.se
Kristina Mikler, biträdande rektor, tel. 08-5782 94 53

Fackliga kontaktpersoner:
Nås via kommunens växel 08-5782 91 00
Jobbfakta
Ort
Tyresö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget