Bemanningsansvarig till Doc-Connect i Stockholm

Om jobbet

Doc-Connect är ett vårdbemanningsföretag vars ambition är att förbättra svensk sjukvård genom ökad tillgänglighet i form av återkommande och högkvalificerade bemanningsläkare och sjuksköterskor.

För att skapa hög kontinuitet och kvalitet fokuserar vi på noggrant urval, spetskompetens, långsiktigt tänkande och personligt engagemang. Doc-Connect etablerades 2011 och omsatte under 2014 drygt 150 miljoner kronor. Vi växer och utvecklas i snabb takt och söker nu tillsammans med Oddwork en Bemanningsansvarig med entreprenörsdriv till vårt huvudkontor i Stockholm.

Om tjänsten som Bemanningsansvarig hos Doc-Connect
I rollen som Bemanningsansvarig kommer du arbeta med att matcha konsulter från bolagets nätverk med uppdrag hos Doc-Connects kunder.

Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från första kontakt till uppföljning och avslut. Rollen som bemanningsansvarig är bred och innefattar ansvar för både försäljning och rekrytering där vikt ligger i relationsbyggande och affärsförståelse.

När du har byggt ett nätverk av konsulter kontaktar du Doc-Connects befintliga och potentiella kunder som främst är landsting och privata vårdgivare (sjukhus, kliniker och vårdcentraler). Du tar kontakt över telefon där du presenterar möjligheterna som finns via Doc-Connects tjänster och ser över kunds behov av sjukvårdspersonal. När du och kund har kommit överens om ett samarbete och uppdrag startar bemanningsprocessen. Du ansvarar då för de administrativa och logistiska uppgifter som uppdragen innefattar vilket innebär att granska konsulters CV, undersöka meriter och referenser och i slutskede hantera avtalsskrivning mellan kundföretag och konsult.

Vi söker dig som...
... drivs av entreprenörsanda, är målmedveten, duktig på att kommunicera och en representativ talang. Du är självständig och arbetar gärna på egen hand, under eget ansvar och levererar alltid på de projekt som du tar dig an. Vi ser att du söker ett företag och en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter och att du ser fram emot att leverera resultat för att ta dig dit. Du trivs bäst i att arbeta mot deadlines och uppsatta budgetar.

Du drivs av att göra affärer och mötet med nya människor och är redo att utvecklas i en dynamisk och expansiv miljö. Att du har genomfört en relevant akademisk utbildning är meriterande samt om du har arbetat med telefonen som försäljningsverktyg eftersom en stor del av kontakten med både konsulter och kunder sker över telefon. Det viktigaste är dock ditt driv och din ambition.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos Doc-Connect Nordic AB.

Vad Doc-Connect erbjuder dig
Doc-Connect erbjuder dig en spännande roll i ett expansivt bolag. För rätt person ges goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer att arbeta heltid från måndag till fredag med fast och rörlig ersättning. Läs mer om Doc-Connect här!

START: Omgående

PLATS: Stockholm

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Grundlön + provision

KONTAKT: Talent Manager Amy Disley, amy@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-11-04

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
HR-administration
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget