Behörig snickare och pensionär

Om jobbet

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten

Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag. Det kan vara alltifrån hemmafix till att exempelvis bygga en veranda.Jobbet är mycket flexibelt och du har direkt kontakt med kunden samt styr det mesta själv.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med allt inom snickeri, både stort och smått.

Vem är du?

Du är en erfaren snickare som har många år bakom sig som snickare. Du är pensionär och vill jobba flexibelt och styra mycket själv.
Jobbfakta
Ort
Haninge
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Snickare

Ring Martin Westman, 08-52520904

Publicerad

51 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.