Behörig Matte/Biologi lärare åk 7-9 i Danderyd (61606 )

Veterankraft · Utbildning · 30 nov

Om jobbet

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi en behörig matte/ biologi lärare för åk 7-9 på en mycket trevlig och omtyckt skola i Danderyd. Tjänsten ska tillsättas 14 november - 21 december.
Tjänsten är på deltid och innefattar 11 lektionstimmar per vecka, vilket är huvudsakligen mattelektioner.

Dina arbetsuppgifter

Att undervisa och vägleda elever i matte/ biologi på högstadiet enligt läroplanen.

Vem är du?

Behörig lärare i matte/biologi eller annan likvärdig utbildning eller arbetserfarenhet. För att undervisningen ska bli bra, förutsätter vi att du tycker om ungdomar och ser det som en utmaning att skapa rätt förutsättningar för varje enskild elev. Som person har du ett flexibelt arbetssätt och är nyfiken på nya utmaningar. Du tycker om att sätta eleverna i centrum och har ett positivt förhållningssätt. Viktigt är att du är drivande, har tydliga förväntningar på eleverna och förmåga att anpassa undervisningen så att alla elever når resultat samt har lätt för att samarbeta med såväl elever som andra kollegor. Du behärskar svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Ansökan

Välkommen in med din ansökan till oss.
Jobbfakta
Ort
Danderyd
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Lärare

Ring Shanthi Kax, 076-308 43 83

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.