Barnskötare till heldygnsomsorgen Ugglan

Om jobbet

Du vågar prova nytt. Och lär av erfarenheter. Precis som vi.

Här på heldygnsomsorgen Ugglan, som är en pedagogisk omsorg, arbetar du tillsammans med förskollärare och barnskötare. Barngruppen varierar då det är en heldygnsomsorg och barnen vistas både dagtid, kvällstid, natt och helg. Dina arbetstider kommer i första hand att omfatta kväller och helger. Barngruppen består av både förskolebarn och skolbarn, 1-12 år. I arbetet ingår både omsorg och pedagogisk verksamhet, därför vill vi att du är utbildad barnskötare med vana av pedagogiskt arbete.

Som barnskötare kommer du tillsammans med kollegorna att arbeta med alla barn i gruppen. Erfarenhet från skola eller fritidshem är meriterande.

Dina arbetsuppgifter består i att tillsammans med kollegorna planera och genomföra en pedagogisk verksamhet, samt ge barnen den omsorg de behöver under kvällar och helger.

Vi vill att du är utbildad barnskötare med vana av pedagogiskt arbete.

Befattningen är en tillsvidareanställning på 75-90 %. Tillträde 1 januari 2017 eller enligt överenskommelse. Ansök senast den 16 december. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!
Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget


Hitta hit

Sundbyberg Visa på karta

Visa var