Barnskötare till förskolan Lärkan

Om jobbet

Du vågar prova nytt. Och lär av erfarenheter. Precis som vi.

Här på förskolan Lärkan arbetar vi utifrån Reggio Emilia filosofin. Lärkan öppnades i nyrenoverade lokaler i mitten av augusti 2015. Vi organiserar oss i projektarbeten där barnens inflytande över innehåll, material och upplägg är grunden. Pedagogisk dokumentation är ett viktigt verktyg för oss, där barnen kan få makt över sitt eget lärande och vara delaktiga i verksamhetens utformning. Tillsammans med förskollärarna, vår pedagogista och ateljerista, driver vi lärandeprocesser framåt och genom pedagogisk dokumentation synliggör vi barnets lärande.

Vi kan erbjuda dig ett arbete med medupptäckande, kompetenta, närvarande och engagerade pedagoger/kollegor. Vi för en kontinuerlig dialog, om vårt uppdrag i förskolan som har en tydlig koppling till den forskning som bedrivs inom området. Tillsammans lär vi!

Som barnskötare planerar, driver, utvecklar och utvärderar du det pedagogiska arbetet i förskolan tillsammans med förskollärarna. Du arbetar med pedagogisk dokumentation och andra verktyg för att säkerställa kvalitet på förskolan.

Dina arbetsuppgifter innebär att du tillsammans med den projektansvarige, arbetar med en grupp barn (projektgrupp) utifrån Reggio Emilia filosofin, läroplanens intentioner och de prioriterade områdena i Sundbybergs Stad.

Vi vill att du är nyfiken och kreativ. Att du vill inspirera och utmana barnen i deras lärande. Som utbildad barnskötare vet Du att barn kan och du förstår innebörden i begreppet "det kompetenta barnet". Den barnsyn och syn på miljöns betydelse och lärande som det Reggio Emilia-inspirerade arbetssättet är baserat på, är det som skapar en gemensam grund för oss pedagoger.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde 1 januari 2017 eller enligt överenskommelse. Ansök senast den 16 december. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!
Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Ort
Sundbyberg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Barnskötare
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget


Hitta hit

Sundbyberg Visa på karta

Visa var