Backofficekonsulter till storbank!

Adecco Sweden AB · Ekonomi · 20 dec

Om jobbet

För kunds räkning söker vi ett flertal konsulter till en storbank i Stockholm! Är du en lagspelare som har lätt för att samarbeta och har förmågan att prioritera när tempot är högt? Har du ett par års arbetslivserfarenhet, gärna inom administration, samt vill arbeta med bevakning av transaktionsflöden, bokning av värdepapper och avstämning av konton? Besitter du dessutom goda kunskaper i Engelska på professionell nivå? Då har vi på Adecco Finance & Legal ett uppdrag för dig!

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer tillsammans med dina kollegor att sitta i öppet landskap där härlig stämning och glädje råder. Du kommer framförallt att arbeta med att bevaka flöden av olika typer av värdepapper. Vidare kommer du att boka fonddelar, utdelningar och räntor till våra kunder. En stor del av arbetet är transaktionsbaserat, men du kommer också att arbeta med informationsinhämtning, avstämningar och kundsupport. Du kommer att använda både svenska och engelska i ditt dagliga arbete.

Vem trivs här?
För att lyckas i din roll ser vi att du är strukturerad, organiserad och noggrann då det i de komplexa processerna krävs ett öga för detaljer. Du är också en lagspelare som har lätt för att samarbeta och du har förmågan att prioritera när tempot är högt. Din integritet är hög och du kan naturligt växla mellan svenska och engelska på professionell nivå. Att ge de interna och externa kunderna personlig och professionell service är en viktig faktor så det behövs att du är kommunikativ och har förmåga att inge förtroende. Vi ser att du är gymnasieekonom eller motsvarande och du behöver även ha ett par års sammanlagd arbetslivserfarenhet från administrativt arbete/service. Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom ekonom och har du intresse för, och gärna tidigare erfarenhet av, att arbeta med värdepapper kommer du att passa väl in här!

Vad erbjuder vi?
Tjänsten innebär till att börja med en anställning om 6 månader, men eventuell möjlighet till förlängning finns. Rekryteringsarbetet sker löpande, så skicka in din ansökan så snart du har möjlighet. Detta är ett konsultuppdrag och du kommer att vara anställd av Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco Finance & Legal förmedlar tjänster hos kunder inom bank- och försäkringsbranschen, hos finansbolag, advokat- och juristbyråer samt på olika ekonomiavdelningar, finansavdelningar och juristavdelningar. Allt från ekonomiassistenter till ekonomichefer, verksamhetscontrollers m.fl.

Adecco har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Välkommen att söka!
Jobbfakta
Ort
Sundbyberg
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.