Backoffice-medarbetare till svensk storbank!

Om jobbet

Har du erfarenhet av bokföring och avstämningsarbete? Lockas du av möjligheten att få jobba inom bank- och finanssektorn? Då ska du se hit! Vi söker nu en Payment Service-medarbetare till en svensk storbanks kontor i Stockholm!

Information om uppdraget

Academic Work söker för en storbanks räkning en Payment Service-medarbetare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som Payment Service-medarbetare kommer du arbeta med ett antal uppgifter kopplade till bankens betalkortstjänst. Rollen innehåller åtaganden så som bokföring, avstämning, settlement mot nätverk, betalning av inlösenmedel till kunder samt undersöka eventuella felaktigheter i betalflödet och korrigera dem.
Du arbetar mot korttjänstens alla marknader och kommer därför ha ett nära samarbete med kollegor i samtliga länder där tjänsten är verksam. Det innebär att du kommer ha en del kontakt med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med löpande bokföring
 • Sitta med avstämning av checkkonton samt reskontra
 • Utreda och korrigera felaktigheter i betalflödet
Tjänsten passar dig som har erfarenhet av att arbeta inom ekonomi och som har ett intresse av bank- och finanssektorn.

Vi söker dig som
 • Har omkring 1 års erfarenhet av att jobba inom bokföring och avstämningsarbete
 • Har en ekonomiutbildning från gymnasiet med inriktning på redovisning
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska språket
 • Har goda kunskaper i MS Office-paketet och då främst Excel
Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba inom bank

Som person är du driven, prestigelös och självgående. Du tycker om att arbeta strukturerat, är noggrann och ser till att det du gör håller hög kvalitet. Vidare är du en analytisk person som tycker om att hitta lösningar på problem och kommer med idéer till förbättringar. Eftersom du jobbar i team och har kontakt med medarbetare från andra länder ser vi att du är en social person som har lätt för att samarbeta och inte räds för att använda engelska i arbetet.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6 månader
 • Placering: Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
Jobbfakta
Publicerad

56 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.