Backoffice administratör till snabbväxande startup

Dooer AB · Administration · 15 jan

Om jobbet

Som Backoffice administratör här på Dooer kommer du vara en viktig pjäs i att hålla verksamheten rullande. Detta kanske är ditt första riktiga heltidsjobb, du är ung och sugen på att få en inblick i framtiden.

Hos oss på Dooer kommer du med hög precision behandla och bearbeta våra kunders data genom att bland annat sortera och hämta information från våra kunders dokument. Du kommer använda vår egenutvecklade mjukvara som verktyg i ditt dagliga arbete. Även om du inte har direkt kundkontakt är dina arbetsuppgifter högst kundinvolverande och ställer höga krav på snabbhet, kvalitet och ett öga för detaljer.

Tillsammans med grymt duktiga kollegor är du navet i att leverera grym service till våra kunder. Du arbetar målmedvetet för att nå målen och visionerna vi alla delar - att bli pionjärer inom en föråldrad branch.

Vem du är
Förutom att du är otroligt driven och har bra fingertopskänsla i tal och skrift, så gillar du att arbeta mot högt uppsatta mål. Du tycker om att överträffa omgivningens förväntningar, även när förväntningarna redan är höga. Det är viktigt att du kan jobba i ett team med lika drivna personer som dig själv där effektivt arbete är A och O. Du tycker att det är spännande att vara en del av en startup och har ett brinnande intresse för nyutveckling.

Du bör även ha,
  • Bra och snabb läsförmåga
  • Felfri och snabb maskinskrivning
  • Behärskar god svenska samt engelska i tal och skrift
  • Eventuell erfarenhet med administrativa arbetsuppgifter
Vår vision
Om du är personen vi beskriver vill vi att du joinar oss i arbetet med att bli Sveriges grymmaste företag. Vår vision är att göra livet lättare för alla företagare och deras anställda, samtidigt som vi bygger landets roligaste och mest kreativa arbetsplats.

Låter utmaningen lockande? Let's join forces! Tillsammans skapar vi en magisk framtid. Vi intervjuar löpande, så vänta inte med att ansöka! Sök här: https://dooer-ab-1.workable.com/jobs/313966
Jobbfakta
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 jan

Om företaget

Om Dooer
Dooer startades 2015 och består idag av ca 30 medarbetare som sitter i stora fräscha lokaler centralt i Stockholm. Dooers grundare Sam Nurmi har tidigare startat och drivit Loopia och Pingdom som båda var ledande företag inom sina nischer. Ta chansen och följ med på resan om att förändra en hel bransch!


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var