Backend-utvecklare till attraktivt bolag!

Framtiden · Data & IT · 29 dec

Om jobbet

Är du en grym backend-utvecklare som vill jobba på ett bolag med goda utvecklingsmöjligheter. Vi söker för kunds räkning utvecklare med start omgående.

Dina arbetsuppgifter

Som backend-utvecklare hos vår kund kommer dina arbetsuppgifter innebära att du får vara delaktig i processer och utveckla nya tekniska lösningar. Du kommer jobba i ett öppet landskap tillsammans med kollegor som har olika roller och färdigheter för att samarbeta bättre. Dina arbetsuppgifter kommer variera beroende på vilka ärenden som kommer in, dess svårighetgrad samt omfattning. Du kommer använda dig av en PHP-baserad plattform samt stödsystem skrivna i Node.js. Du kommer jobba med backend samt integration mot andra system.

Då vår kund inte har möjlighet till någon längre upplärning krävs det att du har erafenhet av att ha jobbat inom backend. Teamet är idag bestående av fem medarbetare som jobbar tillsammans mot uppsatta mål. Som backend-utvecklare hos vår kund kommer du arbeta med frihet under ansvar, vilket ökar teamkänslan och kreativiteten i gruppen.

Din profil

Krav:
  • Relevant högskoleutbildning eller YH-utbildning
  • 1 års erfarenhet inom backend arbete
  • Erfarenhet av PHP, JAVA, Node.js
  • Objektorienterad programmering
Meriterande:
  • Agilt arbetssätt
  • Erfarenhet av Python, Ruby, Scala
Personliga egenskaper:
För att lyckas i rollen som backend-utvecklare bör du vara driven och utåtriktad. Du bör vara en lagspelare som tycker om att samarbeta med dina kollegor.

Villkor

Arbetstider: 08-17, möjlighet till flex.
Omfattning: Heltid.
Arbetsort: Centrala Stockholm.
Startdatum: Omgående

Urval sker löpande, sök därför redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Kristin Mörth, 0723019559

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 dec

Om företaget

Företaget ingår i en internationell mediekoncern verksamma i 29 länder, vilka dessutom är en stor aktör på den svenska marknaden. Detta är ett företag i framkant som tillsammans med duktiga medarbetare skapar alla möjligheter till att vidareutvecklas!

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.