Back office-medarbetare till framgångsrika Söderberg och Partners

Om jobbet

Är du administrativt lagd och vill jobba i ett fartfyllt team på Söderberg och Partners? För dig som är i början av din karriär med bakgrund inom finans kan denna tjänst vara helt rätt! Kika på annonsen nedan för att veta mer!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en Back office-medarbetare inom finans och rådgivning till Söderberg och Partners. Du kommer assistera och kontrollera rådgivarnas arbete och ingå i en arbetsgrupp om 6 personer där ni arbetar tätt tillsammans. Teamet har en mycket god sammanhållning där samtliga i gruppen är relativt nyexaminerade inom ekonomi och är i början av sin karriär. Söderberg och Partners är ett framgångsrikt och växande finansbolag med lokaler i centrala Stockholm. Företagskulturen präglas av nytänkande och transparens men framförallt ödmjukhet.

Detta är arbetsplatsen för dig med framåtanda och en grym inställning. Avdelningen präglas av ambition och drivkraft och passar dig som vill arbeta administrativt inom back office.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Söderberg och Partners önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Söderberg och Partners. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Back Office-medarbetare kommer du arbeta med att assistera rådgivarna i deras arbete.
När rådgivarna är klara med sin del tar du över. Det innebär bland annat att kontrollera att rådgivarnas underlag stämmer och att alla uppgifter är korrekt ifyllda.

Du kommer till exempel att:
 • Kontrollera att all nödvändig dokumentation finns och är korrekt ifylld
 • Säkerställa att rådgivarens råd ligger i linje med kundens önskningar sett till exempelvis risknivå
 • Genomföra det administrativa efterarbetet för rådgivarna
Du kommer att introduceras till arbetet och får stöttning av kollegor i liknande roller på avdelningen.

Som Back Office medarbetare skapar du en god grund för utveckling för dig och ditt affärsmannaskap och passar perfekt för dig som trivs i en administrativ roll.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasialutbildning inom ekonomi alternativt har något års arbetslivserfarenhet av liknande arbete
 • Har grundläggande kunskap inom finansiell ekonomi och kunskap inom områden som värdepapper, förvaltning, pension och försäkring
 • Har en god förmåga att tala och skriva på både svenska och engelska
Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbete alternativt har arbetat på ett finansbolag.

Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper, inställning och noggrannhet. Du är driven, ambitiös och du vågar ta för dig. Du visar att det är inom finansvärlden du vill utvecklas och du har ett stort engagemang inför dina arbetsuppgifter. Vidare är du noggrann och skärpt då arbetet ställer höga krav på korrekt dokumentation. Du kommer arbeta tätt med rådgivarna vilket ställer stora krav på god kommunikation, god service och skinn på näsan.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Konsultuppdrag 6 månader heltid.
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 jan

Om företaget

Söderberg & Partners startades 2004 med visionen om att utveckla och förnya bank- och försäkringsbranschen. Söderberg & Partners är idag Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter och erbjuder skräddarsydd och kvalificerad rådgivning utifrån varje kunds unika behov. För att kunna göra det har vi byggt upp en av Nordens största fristående analysavdelningar som dagligen utvärderar finansmarknadens leverantörer och produkter.