Back office medarbetare inom aktier och settlement till svensk storbank!

Om jobbet

Har du studerat finansiell ekonomi eller har tidigare arbetslivserfarenhet inom finansiella instrument? Är du positiv, strukturerad och noggrann? Trivs du med att arbeta i grupp där alla hjälps åt för att nå uppsatta mål? Vi söker nu en back office medarbetare till en svensk storbank! Vi räknar med ett stort intresse för tjänsten så sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning back office medarbetare med stort intresse för aktiemarknaden. I samband med en omorganisering har behovet av nya duktiga medarbetare ökat och vi söker därför för vår kunds räkning 1-2 personer som vill bli en del av deras härliga team på avdelningen Trading Operations.

Som medarbetare hos dem kommer du till en arbetsplats med högt i tak och där det är en självklarhet att hjälpa varandra för att nå uppsatta mål. Behovet är på lång sikt och kommer inledas som ett konsultuppdrag via Academic Work.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av ett team som hanterar aktielån och settlement av aktier samt avstämningar av både cash och position.

Arbetsuppgifterna kan exempelvis innebära:
  • Validering av utbetalningar
  • Utreda och hantera avvikelser i samband med försäljning av aktier
Tjänsten passar dig som har studerat finansiell ekonomi och har ett stort intresse för att arbeta med finansiella instrument på en av Sveriges storbanker.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har studerat finansiell ekonomi och har goda kunskaper om finansiella instrument och finansmarknaden. Då all kommunikation sker på svenska och engelska har du goda kunskaper i språken, både i tal och skrift.

Meriterande:
  • Erfarenhet av aktielån
  • Erfarenhet av clearing & settlement
Som person är du analytisk, strukturerad och noggrann samtidigt som du kan behålla en helhetsbild i ditt arbete. Du tar egna initiativ och gillar problemlösning där detaljerna är viktiga. För att trivas hos vår kund tror vi vidare att du har förmågan att arbeta självständigt samtidigt som du är en prestigelös lagspelare.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid minst 6 månader med stor chans till förlängning
  • Placering: Centrala Stockholm
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bank, Finans & Försäkring
Underkategori
Bank & Finans
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.