Back-end utvecklare till internationellt projekt på entreprenöriellt företag

Academic Work · Data & IT · 24 dec

Om jobbet

LäkarLeasing är i ett spännande skede med utveckling av sin IT-affär. Företaget befinner sig i uppstarten av en projektgrupp som kommer driva utveckling och modernisering av LäkarLeasings affärssystem. Som back-end utvecklare arbetar du nära dina kollegor i teamet och kommer att ha en handledare som är Lead-developer och projektledare. Det här är en perfekt möjlighet att få vara med på en stark tillväxtresa tillsammans med Läkarleasing!

Information om uppdraget

Academic Work söker för LäkarLeasings räkning två back-end utvecklare till projektgruppen inom mjukvaruutveckling. Projektet kommer löpa över flera år framöver och systemet används internationellt. I den här tjänsten arbetar du nära handledaren och får ta del av hans kompetens och erfarenhet. På sikt kommer gruppen bestå av en Lead-developer, fyra back-end utvecklare, två front-end utvecklare, en designer och en full-stack utvecklare.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Läkarleasing. Alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work enligt önskemål från LäkarLeasing.

Arbetsuppgifter

Som back-end utvecklare kommer du arbeta i direkt anslutning till Lead-developer och kommer utveckla och uppdatera affärssystemet efter krav från kunder samt internt anställda. Fokus i arbetet kommer främst vara på modernisering och förbättring av affärssystemet.

Tjänsten passar dig som trivs i entreprenöriell miljö med stort driv att utvecklas och bli bäst på det du gör. För rätt person kommer möjligheter till utbildningar och stort eget ansvar finnas när LäkarLeasings IT-affär växer.

Vi söker dig som
 • Har goda kunskaper av utveckling i C#, SQL, NoSQL, VBScript, och ASP.NET
 • Har kunskaper i operativsystemen Windows Server (2008, 2012) och Linux Server
 • Har stort intresse för back-end-lösningar
 • Har bra kunskaper i svenska och engelska, eftersom arbetet är i ett internationellt projekt
Det är meriterande om du
 • Har kunskap om Socket.IO/SignalR
 • Innehar eftergymnasial examen inom datavetenskap, systemvetenskap eller motsvarande
 • Erfarenhet av att arbeta med backend-utveckling av interna system/affärssystem
Som person är du driven och trivs i en resultatorienterad miljö. I arbetet tar du gärna initiativ till nya lösningar och tar ansvar för kvalitet och leverans. Att arbeta med god struktur är naturligt för dig och i rollen förväntas du naturligtvis trivas i nära samarbete med kollegorna i projektgruppen.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Kungsholmen, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

LäkarLeasing är Sveriges största läkarbemanningsföretag. Våra kunder är privata vårdgivare, landsting och kommuner i Sverige. Vi har sedan 2005 genomfört fler än 60 000 läkarbemanningsuppdrag inom flertalet specialistkompetenser runt om i Sverige. Vi bemannar idag vårdgivare i Sverige med ca 250 stafettläkare per vecka. 2011 breddade vi oss till att även bemanna Svenska sjukvården med sjuksköterskor, vi har idag bemannat fler än 20 000 sjuksköterskeuppdrag. Vår ambition och snara målsättning är att även bli störst i Sverige på sjuksköterskebemanning! Med en omsättning år 2015 på ca 600 Mkr är LäkarLeasing Sveriges största företag verksamt inom läkar- och sjuksköterskebemanning. I Norge bemannar företaget sjukvården via dotterbolaget LegeLeasing Norge AS. LäkarLeasing är certifierat enligt ISO 9001. Idag planerar man även att växa inom IT-affären och dessa rekryteringar är ett led i företagets vidareutveckling på det området!