B2B junior Account Manager

Arkadin · Försäljning · 30 okt

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning en entusiastisk innesäljare med stort driv.
Du kommer att ingå i ett härligt säljteam i en ung och dynamisk miljö med hög aktivitet och stor framåtanda.

Din profil
Vi ser gärna att du har ca 3 års erfarenhet av sälj och/eller mötesbokning, men framförallt söker vi dig som är motiverad och har en positiv attityd. Det är bra om du tycker det är roligt att kontakta nya och befintliga kunder via telefon.
Du är trygg i dig själv, säljinriktad och van vid att ta egna initiativ. Flytande svenska och engelska är ett krav för rollen.

Vi prioriterar din personliga utveckling genom en löpande säljträning och support.
Det är din delaktighet och egna insats som skapar möjligheterna.

Vår kund erbjuder dig ett stimulerande arbete i ett väletablerat och expansivt internationellt bolag med många utvecklingsmöjligheter.

Du kommer att tillhöra säljavdelningen och din främsta uppgift blir nykundsbearbetning via telefon. Du kommer också att åka på de kundbesök du bokar, initialt med stöd från kollegor och självständigt på sikt.
Du kommer ge support till Account Managers och Key Account Managers samt arbeta med olika merförsäljningsprojekt till en existerande kundbas. Du kommer även att delta i diverse aktiveringskampanjer till befintliga användare och kunder för att hitta behov och nya lösningar.

Tjänsten är en hyrrekrytering där rätt person kan få möjlighet till anställning. Tjänsten är på heltid med placering i centrala Stockholm. Du kommer att rapportera till säljchefen.

Sista ansökningsdag
Ansök redan idag! Urval sker löpande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.
Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.

Om kunden
Arkadin är en av världens största och snabbast växande leverantörer utav molnbaserade kommunikationslösningar.

Arkadin har ett komplett erbjudande av lösningar inom integrerad audio, video, web, event och Unified Communication. Sedan 2014 har Arkadin varit en del av NTT Communications Group, ett av världens största bolag verksamt inom bland annat konsulttjänster, arkitektur, säkerhet och molntjänster.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Mejla eller ring Jeanette Magnusson, 0736590050

Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.