B-chaufför på heltid sökes för uppdrag i Veddesta

Om jobbet

Information om uppdraget

Vi söker nu en B-chaufför till vår kund i Veddesta.
Vår kund är ett stort och välkänt logistikföretag och en av Sveriges största arbetsgivare. Arbetet innebär att hämta/lämna paket med budbil i norra Stockholm samt i city.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ge transportservice gentemot kunder, dvs hämta/leverera gods
  • Sortera, packa, lossa och lasta gods.
Arbetstiderna är kl. 11-20 måndag till fredag

Tjänsten är en visstidsanställning. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbetsstället kommer att vara hos vår kund I veddesta.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har haft B-körkort minst 12 månader, stor vana av bilkörning i Stockholms norrorter samt innerstad och gärna tidigare erfarenhet av att arbete som chaufför.

Du är alert, serviceinriktad och inte rädd för att ta i då arbetet i vissa avseenden kan vara tungt. Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt. Vi ser gärna att du bor i eller i närheten av Veddesta så att du kan ta dig till jobbet på ett lätt sätt. För dig som vill utvecklas inom ett stort företag är detta ett perfekt tillfälle!
Jobbfakta
Ort
Järfälla
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!