Auktoriserad Hudterapeut

Om jobbet

Nu söker vi Dig, auktoriserad hudterapeut, som brinner för ditt yrke, är serviceinriktad, ansvarstagande och sugen på att ta dig an våra härliga kunder på Skinesse Hudvård i centrala Sundbyberg!

Vi arbetar med produkter från framför allt Nimue Skin Technology och Maria Åkerberg Deepskin Organics. Kunskaper i dessa är meriterande, inget krav. Det är också en stor fördel om du har arbetat i yrket tidigare.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta försäljning, renhållning av lokalen, bokning av kunder samt utförande av behandlingar så som ansiktsbehandlingar, vaxning, frans- & brynvård och massage. Har du vidareutbildning i t.ex. brasiliansk vaxning, fransförlängning eller annat är det ett stort plus!

Du kommer jobba tillsammans med en hudterapeut samt en Medicinsk Fotvårdare, som finns i samma lokaler. Tjänsten är på cirka 75 %, men det finns en möjlighet att senare övergå till heltid.
Jobbfakta
Ort
Sundbyberg
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Skönhet & Personlig omsorg
Kontakt

Mejla Linda Simonsson

Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 nov

Om företaget

Skinesse Hudvård AB har i snart 4 år erbjudit professionella behandlingar på centrala Sturegatan i Sundbyberg. Vi utför avancerade ansiktsbehandlingar med Nimue Skin Technology´s produkter, vaxningar, frans- & brynvård m.m. Vår vision är att kunden alltid ska lämna oss med en känsla av att ha fått det lilla extra.


Hitta hit

Sundbyberg Visa på karta

Visa var