Audi Stockholm, Järva Krog Söker en Servicerådgivare , vikariat

Om jobbet

Om tjänsten
Som servicerådgivare kommer du att hålla kontakten med kunden genom hela processen samt ge kundstöd och vägledning vid eventuella tekniska frågor. Du ska se till att våra kunder blir nöjda med vårt sätt att lösa deras problem. Du ska också aktivt arbeta för att hålla nere väntetider, upprätta jobbkalkyler, svara på offertförfrågningar och hantera försäkringsfrågor.

Dina Kvalifikationer
Vi söker dig som har god förståelse för servicemarknad och dess processer. Vi ser gärna att du har några års dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete och/eller arbete som servicerådgivare/kundmottagare. En förutsättning för denna tjänst är att du har goda datakunskaper. Kunskaper i våra system Cabas och Automaster är meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Då arbetet innebär många sociala kontakter, interna såväl som externa, är det viktigt att du tycker om kundkontakt. Du inser vikten av att vara noggrann, positiv och serviceminded. Du är engagerad och motiverad till att göra ett bra jobb och gillar att växla mellan olika arbetsuppgifter. Du trivs i en rörlig och stundtals stressfylld miljö.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du besitter förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet samtidigt som du är en lagspelare som inte tvekar för att stötta dina kollegor.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Rätt person får ett intressant arbete tillsammans med professionella och trevliga kollegor och nöjda kunder.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Företaget/Jobba hos oss/Stockholm senast 20 dec.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via INTERNANSÖKAN, där du uppger referensnummer STAU16-239-12 i övriga uppgifter.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Stefan Eldéus på tel. 08-503 33 661 eller via e-post: Stefan.Eldeus@audistockholm.se.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget