Audi Stockholm, Järva Krog Söker en Reservdelsman/kvinna

Om jobbet

Tjänstebeskrivning
Tjänsten inbegriper att ta emot kunder, sälja reservdelar och tillbehör över disk samt sköta utlämning av reservdelar till våra mekaniker. I arbetsuppgifterna ingår även att sköta beställningar, lager, hjälpa till på kundmottagningen samt svara i telefon.

Kvalifikationer
Vi söker dig som tidigare arbetet som reservdelsman i minst ett par år. För att lyckas i tjänsten ska du ha goda datakunskaper och lätt för att lära dig nya system.
Det är meriterande om du har viss kunskap i Automaster eller ETKA. Har du tidigare arbetat som mekaniker eller servicerådgivare/kundmottagare ser vi det som meriterande. Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du service- och kvalitetsmedveten. Du gillar kundkontakt och brinner för att ge service samt att alltid arbeta för att överträffa kundens förväntningar. Du behöver vara självgående, samt ha ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress.

Ansökan
Ansök senast den 20 december via vår hemsida www.dinbil.se /Jobba hos oss/Region Stockholm/ Lediga tjänster. Glöm inte att bifoga CV och Personligt brev som berättar varför just Du är perfekt för denna tjänst. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via INTERNANSÖKAN, där du uppger referensnummer STAU16-238-12 i övriga uppgifter.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Stefan Eldéus på tel. 08-503 33 661 eller via e-post: Stefan.Eldeus@audistockholm.se.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget