Audi Stockholm, Järva Krog Söker en Mekaniker

Om jobbet

Tjänstebeskrivning
Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad i ett team av flera duktiga mekaniker. Arbetet består i att utföra raka servicejobb, felsökningar, elektronikjobb och reparationer på Audi personbilar.

Kvalifikationer
Du som söker har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande. Därtill har du minst något års dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete på personbilar. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du har minst B-körkort.

Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har datavana. Du behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift samt engelska för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m.

Personliga egenskaper
Du är flexibel, strukturerad och ansvarsfull. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Det är en självklarhet att du har ett bilintresse och en god känsla för service.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan
Ansök senast den 20 december augusti via vår hemsida www.dinbil.se/Jobba hos oss/Region Stockholm/ Lediga tjänster. Glöm inte att bifoga CV och Personligt brev som berättar varför just Du är perfekt för denna tjänst. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via INTERNANSÖKAN, där du uppger referensnummer STAU16-237-12 i övriga uppgifter.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Stefan Eldéus på tel. 08-503 33 661 eller via e-post: Stefan.Eldeus@audistockholm.se.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget