Audi Stockholm, Hammarby söker en personbilsmekaniker

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Du kommer att arbeta på vår Intern-/specialverkstad med ett team av duktiga kollegor. Arbetet består i att utföra servicejobb, underhåll, tillbehörsmontering och felsökningar på Audi & Volkswagen personbilar samt de mindre Volkswagen Transportbilar. Som en i teamet ska du bidra till att våra kunder blir nöjda med vårt sätt att lösa deras eventuella problem. Som mekaniker hos oss är det en självklarhet att Audi standards och företagets kvalitetspolicy samt säkerhets-, miljö- och arbetsmiljöregler följs.

Kvalifikationer

Du som söker har 3-årig fordonsteknisk utbildning. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara kundorienterad. Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du är duktig på datorer. Du behärskar också svenska flytande i både tal och skrift samt engelska för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. Du har minst B-körkort och ett genuint bilintresse.

Dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete på personbilar är meriterande liksom kännedom om våra märken. Har du kunskaper i våra system Automaster, Etka, ODIS och ELSA är det meriterande.

Personliga egenskaper

Du som söker är kvalitetsmedveten, noggrann och mån om att leva upp till Audis mål. Eftersom tjänsten innehåller såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och du har god samarbetsförmåga, även under tidspress. I stressituationer är du stabil, kontrollerad och du kan prioritera rätt saker. Det är en självklarhet att du har en god känsla för service.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se/Företaget/Jobba hos oss/ senast den 18 december

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via INTERNANSÖKAN, där du uppger referensnummer STAU16-247-14 i övriga uppgifter.

Vid frågor kontakta arbetsledare Giovanni Capodiferro på telefonnummer 08-503 33 417 eller via e-post: giovanni.capodiferro@audistockholm.se el. rekryterande chef Klaus Silfvenius 08- 503 336 02, klaus.silfvenius@audistockholm.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Jobbfakta
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget