ATEA söker specialistsäljare

ATEA · Försäljning · 15 dec

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Vi söker dig med erfarenhet av försäljning, intresse för teknik, vana att möta kunder och att bygga relationer. Det viktigaste är ett brinnande intresse för försäljning och en bra förståelse för att sätta sig in i olika kunders behov. Vi ser gärna att du har en analytisk förmåga, uthållig och är lösningsorienterad. Du tar ansvar för dina resultat och drivs av att göra affärer. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete krävs det att du har ett starkt driv och en hög ambitionsnivå.
Förutom det så söker vi en social lagspelare som alltid lyckas kombinera en hög aktivitetsnivå med att ha roligt tillsammans med kollegorna. Tjänsten innebär kontakt med kunder på såväl svenska som engelska, därför är det viktigt att du har goda kunskaper i dessa språk både muntligt och skriftligt. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

Vi ser det som starkt meriterande om du genom idrott/föreningsliv har fått med dig egenskaper som höjer såväl prestation som resultat. Ange gärna vilka idrotts-/föreningserfarenheter du har och på vilket sätt det har format dig som person, och hur du tror att detta påverkar dig i denna roll. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 08-17
Plats: Stockholm, Kista
Krav: Körkort B

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner gällande rekrytering, och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till vår Rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på 073-353 75 19. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post samt att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager

Ring Johanna Nyqwist, 0733537519

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

Atea erbjuder en tjänst för dig som brinner för försäljning och vill utveckla IT-miljön för företagsamhetens framtid. Som specialistsäljare kommer du att bearbeta nya kunder men även bygga långsiktiga relationer mot befintliga kunder. Du har ansvar för hela försäljningsprocesser, från första kontakt med kunden till affärsavslut. Du rapporterar direkt till försäljningsansvarig och arbetar i ett team av säljare och tekniker för att hitta den bästa kundlösningen. Kontoret präglas av en stark och härlig sammanhållning där man ser laget före jaget.