Assortment Associate

Om jobbet

Som en del av Assortment-teamet här hos oss är du en del av vårt viktiga kvalitetsarbete. Genom att, tillsammans med andra, noggrant värdera och granska varje pryl vi får in kan vi fortsätta hålla hög kvalité och ge en rättvis bedömning till kund. Detta passar dig som har ett visst pryl/modeintresse inom second hand, gillar att sätta upp individuella mål och jobba effektivt.

Följ vår Snapchat Life@Sellpy om du vill ha en inblick i hur vi har det på jobbet! Under hela december har vi vår adventskalender som du inte vill missa! (användarnamn lifeatsellpy)

Vad du kommer att göra
  • Du sorterar och går igenom kundernas kläder och prylar då vi hämtat upp deras påsar.
  • Vet du något särskilt om prylen du sorterar? Super! All kunskap är värdefull då det både ger ökad kunskap inom teamet och du hjälper dina kollegor att ge både säljkund och köpkund en bättre upplevelse av Sellpy.
  • Det gäller att hålla ett högt tempo, ha så bra kvalitetskontroll som möjligt och samtidigt ha roligt.
Vem du är
  • Att dela med dig av dina kunskaper inom olika märken, material, teknik, textilier och konst, till ditt team värderas högt inom Assortment.
  • Som person är du utåtriktad, du tar egna initiativ och du frågar för att lära dig mer.
  • Du är effektiv, ambitiös och lösningsorienterad.
  • Förutom att få en kick av förbättringar vill vi även att du delar med dig av energi och pepp till resten av gruppen.
  • Ordning och reda är något du gillar. Vi jobbar bäst tillsammans där alla hjälps åt och drar sitt strå till stacken.
Life @ Sellpy

På vårt lager och kontor här i Stockholm är vi ca 150 personer som arbetar hel- och deltid på vårt kontor och lager i Frihamnen. De flesta är mellan 16-30 år och med det kommer mycket god stämning, högt tempo och lekfullhet. Du jobbar du alltid tillsammans med många andra personer i ett team och du lär dig av mer erfarna kollegor, likväl som du är en stor bidragande faktor till stämning och mål.

När du jobbar hos oss kan du räkna med att rutiner, processer och arbetssätt snabbt kan komma att förändras från en vecka till en annan. Vi tycker själva att det är otroligt kul för det tyder på att vi växer och att våra kunder gillar oss.

Välkommen med din ansökan

Vill du jobba med oss? Vi skulle gärna vilja veta mer om dig och varför Sellpy känns helt rätt. I dagsläget söker vi dig som kan jobba heltid och deltid. Skicka oss ditt CV och berätta varför du är rätt person för jobbet!
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget