Assiterande restaurangchef HMSHost

Om jobbet

HMSHost Sweden AB söker en driven assisterande restaurangchef till våra nheter Pirerna på Stockholm Arlanda Airport. Till Pirerna tillhör koncepten Taste express of Scandinavia, Wayne's Coffee, Café & Bar samt Beijing 8.Tillsammans med oss på HMSHost Arlanda kommer Du att ingå i ett team där vi jobbar med att ha gästen i fokus och brinner för att de ska känna Feeling good on the move.

Som Assisterande restaurangchef är Du en mycket viktig del av HMSHost varumärke. Du tar ansvar för att alltid ha gästen i fokus och att leverera hög standard på servicen samt generera försäljning.

Tjänsten innebär:

I enlighet med företagets mål och strategier, följa och upprätthålla policys, kunskap om produkter , service och kvalité samt brinna för service i världsklass (ständigt överträffa gästens förväntningar).

Att i samråd med Store Manager ansvara för enheternas dagliga verksamhet, försäljningsresultat och effektivitet - innefattande drifts-, personal-, kvalitets- och ekonomiansvar. Delegera ansvar och arbetsuppgifter samt övervaka schema och bemanning för ca 45 anställda. Övervaka enheternas standard (t.ex. hälsa och säkerhet, livsmedelshygien)

Kvalifikationerna för tjänst är:
  • Du har gästfokus och vill alltid ge det lilla extra till våra gäster
  • Erfarenheter inom restaurangbranschen samt ett intresse för mat och dryck
  • Du har erfarenhet av ledarskap, inom restaurangbranschen är meriterande
  • Att du är noggrann, självgående, punktlig och ärlig
  • Kunna arbeta i team med andra samt tänka lösningsorienterat
  • Grundläggande kunskaper i svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande
  • Du har tidigare erfarenhet av kassaarbete och datorvana
Vi ser gärna att:
  • Du har tidigare erfarenhet inom servicebranschen
  • Du har tidigare livsmedelserfarenhet, erfarenhet av HACCP
Vi erbjuder Dig ett omväxlande arbete i en internationell miljö med drivna kollegor från olika länder. HMSHost Sweden AB är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF & Unionen. För att kunna anställas hos oss måste Du kunna genomgå en registerkontroll (brottsregister).

Välkommen att skicka in Din ansökan med CV och referenser till ansokan@hmshost.net

Vi rekryterar alltid löpande. Märk din ansökan med ASM Pirerna.
Jobbfakta
Ort
Sigtuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Underkategori
Chef & Ledning
Publicerad

41 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

HMSHost är ett världsomspännande Food & Beverage-företag med enheter på mer än 100 flygplatser världen över. I Sverige har vi enheter på Stockholm Skavsta Airport och Stockholm Arlanda Airport där vi bedriver bar- och restaurangverksamhet.

På Arlanda Airport driver vi följande restauranger/Caféer:
3 Max restauranger, 2 Johan& Nyström, Taste of Scandinavia, 2 Taste Express, Café&Bar, Beijing8, Wayne's Coffee och Trattoria Milano


Hitta hit

Visa var