Assistent till expansivt IT-kommunikations företag

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har du erfarenhet av att arbeta assisterande inom områdena projekt, ekonomi och IT? Se hit, då har vi tjänsten för dig med start omgående till vår kund i Kista!

Om Tjänsten
I rollen som Assistent till företagets ingenjörstekniska avdelning kommer du att stötta tre olika områden på avdelningen; linjechefer, projektledare samt ekonomichefer. I stöttandet för linjechefer ingår det i dina arbetsuppgifter att arrangera samt föra anteckningar vid avdelningsmöten, underhålla den operativa IT-plattformen samt agera som IT support på avdelningen rörande frågor kring olika processer. I den stöttande rollen till ekonomichefen kommer du arbeta med interagera med vår kunds finansplattform gällande projektbudgetplanering och analysering, samt att uppsöka de fel som hittats i analyser och se hur dessa problem kan lösas. Vidare kommer du att stötta projektchefen med projektadministration och övriga administrativa arbetsuppgifter.

Om dig
Vi ser att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och- eller projektledning samt minst ett års erfarenhet av liknande arbete. Vidare ser vi att du har mycket goda kunskaper i Officepaketet, har du även ett genuint IT intresse är detta rollen för dig.
Som person är du en kommunikativ teamplayer som ser värdet av att arbeta proaktivt. Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående som förväntas pågå i sex månader, med chans till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Eva Holmen.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Kontakt

Ring Eva Holmen, 08-598 981 97

Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.