Arkivarie sökes till Gärdet!

Om jobbet

Om tjänsten

Är du en nyexad arkivarie med genomförd praktik inom utbildningen? Eller är du en erfaren arkivarie på jakt efter nya utmaningar? Sök då detta uppdrag idag!

Vi letar just nu efter en arkivarie för uppdrag hos vår kund inom offentlig verksamhet med trevliga lokaler på Gärdet. Tillträde ska ske omgående och uppdraget förväntas pågå i 6 månader.

I din roll kommer det ingå att sortera och rensa handlingar, aktlägga och boxlägga ärenden samt förteckna enligt allmänna arkivschemat. Även omförtecknande av arkiv kan ingå i det dagliga arbetet.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten så har du erfarenhet av liknande arbete, exempelvis från en praktikperiod under studier och känner därmed till arkivregelverk och sekretesslagstiftning. Detta har även gett dig kunskaper i att ordna och förteckna enligt allmänna arkivschemat samt processbaserad arkivredovisning.

Följande krav ställs på din profil:
  • Genomförd arkivutbildning på högskolenivå med minst 60 hp (40p äldre betygsättning) i arkivvetenskap
  • Erfarenhet av arkivarbete, främst förteckningsarbete
  • Svenskt medborgarskap
Det ses som meriterande om du har erfarenhet av arbete inom offentlig verksamhet.

Vi tror att rätt person för denna roll är energisk och flexibel samt har förmågan att ta egna initiativ. Du är prestationsorienterad i ditt arbetssätt och levererar på utsatt tid. Din kommunikativa förmåga är god och du kan ta och följa instruktioner. Vidare är du trygg i dig själv och trivs med att arbeta enskilt såväl som i grupp.

Låter uppdraget intressant för dig? Ansök redan idag då urval sker löpande!

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.

Som konsult hos Arena Personal har du en personlig kontakt med din konsultchef som engagerar sig i din framgång och karriär. Du får också en marknadsmässig lön, friskvård, pensionsavsättning samt anslutning till vårt kollektivavtal - en trygg anställning!

Inte nog med det - som anställd hos Arena Personal har du även möjlighet att träna hos World Class till ett mycket fördelaktigt pris.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:

1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Kontakt

Ring Ida-Maria Bruhn, 08-587 117 00

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om företaget

Arena Personal har 20 års branscherfarenhet och är verksamma inom bemanning och rekrytering. Våra cirka 800 externa medarbetare verkar på cirka 500 arbetsplatser varje år. Arena Personal är en del av Arenakoncernen, där även Arbetslivsresurs, Impact och World Class ingår. Som en del av Arenakoncernen är vi en komplett HR-partner som erbjuder rekrytering, bemanning, organisationsutveckling, omställning och rehabilitering. Vi är experter på att få rätt person på rätt plats och erbjuder lösningar som passar våra externa medarbetare lika bra som våra kunder.