Ärendeadministratörer till Pwc Process Center

Om jobbet

Wise Professionals hjälper PwC att förstärka teamet på Process Center med ärendeadministratörer inför stundande högsäsong. Detta är ett utmanande konsultuppdrag på 75-100% beroende på vad du föredrar, med start 14 november och som pågår till sista februari med eventuell förlängning en månad. Placering för uppdraget är i PwCs fina lokaler i centrala Stockholm och du blir en del av ett ambitiöst och härligt team. Detta en utmärkt möjlighet att bygga på ditt CV med ett starkt varumärke samt skapa kontakt med en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare!

Ditt uppdrag

Under perioden november till februari råder högsäsong inom revisionen på PwC och därför förstärks teamet på Process Center, en enhet som erbjuder tjänster till revisionsteam i hela landet. Du kommer i huvudsak arbeta med att administrera banksaldo- och skattekontobesked för främst små och medelstora företag. Du samlar in information samt administrerar, registrerar och verifierar denna information i Excel. Exempel på andra arbetsuppgifter som ingår i rollen som ärendeadministratör:
  • Scanning och bevakning av företagsspecifik information
  • Sköta kontakter med interna beställare, externa kunder och finansiella institutioner som banker, fondförvaltare och försäkringsbolag
  • Posthantering
Som ärendeadministratör arbetar du tillsammans med olika team och i olika uppdrag vilket innebär att du har många kontaktytor både inom och utanför organisationen, i Sverige och ibland även internationellt.

Din bakgrund

Vi söker dig som arbetat administrativt tidigare och trivs i en serviceinriktad roll. Du är en van användare av Officepaketet, särskilt Excel, och du är en god kommunikatör i både svenska och engelska språket, såväl tal som skrift.

För att lyckas i rollen som Ärendeadministratör är du en stresstålig och lösningsorienterad person som kan hantera många olika arbetsuppgifter parallellt utan att tumma på noggrannhet och kvalitet. Tempot på PwC är högt och därför är det viktigt att du har förmåga att prioritera, organisera och strukturera ditt arbete på ett flexibelt sätt. Du är en social och positiv lagspelare som trivs med att både arbeta i team och självständigt. Vi ser också att du är driven och ansvarsfull.

Om PwC

Idag vet de flesta att PwC är Sveriges största och ledande företag när det gäller revision, redovisning och rådgivning. Vi är också en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Dels för att våra 60 000 klienter ger dig och alla våra medarbetare tillgång till både spännande och samhällsviktiga uppdrag. Dels för att du får chansen att arbeta och utvecklas sida vid sida med några av landets vassaste specialister. Besök gärna www.pwc.se för mer information om företaget och dess tjänster.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö samt i Köpenhamn.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Emelie Sillén (emelie.sillen@wise.se) och konsultchef Marie Bodén (marie.boden@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
8
Yrkesområde
Administration
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 nov

Om företaget