Area Sales Representative till JTI

Om jobbet

Har du arbetat som säljare under 2-3 år och är redo för nya utmaningar? Vill du arbeta i en internationell miljö som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter? Då är det här den perfekta chansen för dig! Som Area Sales Representative kommer du att arbeta med JTIs taxfreekunder och både få jobba nära kunderna men också arbeta med analyser och prognoser. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för JTIs räkning en Area Sales Representative till deras kontor i Stockholm.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och JTIs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos JTI.

Arbetsuppgifter

Som Area Sales Representative kommer du att arbeta med JTIs taxfree-kunder, det vill säga försäljning av tobaksprodukter på flygplatser, flygplan samt färjor i Norden och Island. Du kommer dels att jobba med prognoser och analyser, exempelvis över trender och materialkvalitet. Du kommer även att arbeta nära kunderna och därmed resa till de olika taxfreebutikerna. Vidare kommer du att bistå i fastställandet av rullande prognoser och i de strategiska planerna.

Du kommer i din roll att rapportera till Area Sales Manager som också är din närmaste chef. I samråd med Area Sales Manager kommer du att hjälpa till att utveckla och genomföra kunders avtal och planering kring PR och reklam. Du kommer också att ha ett direkt ansvar för sortimensförhandlingar för de lokala kunderna. I rollen kommer du att resa ca 40% av tiden för att bygga relationer med kunder och resterande tid kommer du att arbeta på Stockholmskontoret.

Tjänsten passar dig som vill jobba i en internationell miljö där det finns goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer att ges mycket ansvar och ha möjlighet att bidra till JTIs utveckling.

Vi söker dig som
 • Har en universitets-/högskoleutbildning, inom ekonomi, marknadsföring eller management
 • Har 2-3 års erfarenhet av försäljning
 • Har B-körkort
 • Har goda kunskaper i Officepaketet, speciellt i Excel då du kommer att använda det mer eller mindre varje dag
 • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift
Som person är du relationsskapande och har en förmåga att kommunicera med personer på olika nivåer. Då du kommer att arbeta med frihet under ansvar är det viktigt att du är ansvarstagande. Vidare är du även resultatorienterad och analytisk då du kommer att analysera exempelvis trender och materialkvalitet.

Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid, dock senast vid årsskiftet
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Fast lön + årlig bonus
 • Placering: Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

JTI är en del av Japan Tobacco Group of Companies och är en ledande internationell tobakstillverkare. Företaget har ca 27.000 anställda över hela världen som representerar mer än 100 nationaliteter och marknadsför världskända varumärken i mer än 120 länder.