Area Sales Manager till framgångsrika Tigerholm

Om jobbet

Nu har du chansen att arbeta med en produkt som är innovativ och helt ensam i sitt slag. Det här är rollen som passar för dig som har ett stort intresse för försäljning och vet hur man använder en verktygslåda!

Information om uppdraget

Academic Work söker för SPX Flows räkning en Area Sales Manager som kommer att arbeta med produkter inom Tigerholmserien och framförallt NoTap. Då deras nuvarande Area Sales Manager har fått nya utmaningar inom bolaget så söker vi nu dennes efterträdare med placeringsort Ekerö.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SPX Flows önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos SPX Flow.

Arbetsuppgifter

Som Area Sales Manager kommer du att bearbeta, vårda och utveckla kunderna. Arbetet innebär att du håller demonstrationer ute hos grossister och utbildningar hos rörinstallatörer för att sälja deras produkt NoTap. SPX Flows kunder är allt från rörinstallatörer, kylföretag, grossister och konsulter som finns över hela landet. Du ansvarar själv för att boka in dina möten och svara mot dina KPI:er och följs upp av Sales Manager som även är din närmsta chef. Arbetet innebär en hel del resor med övernattning och tidiga mornar. Du kommer vara stationerad på kontoret på Ekerö där även produktionen tillverkas.

Du kommer till exempel att:
 • På ett pedagogiskt sätt sälja produkten NoTap
 • Prospektera och boka demonstrationer hos grossister och rörinstallatörer
 • Arbeta med budgetering och uppföljning av försäljning
SPX Flow erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i ett internationellt företag med hög flexibilitet och service nivå där möjlighet till utveckling är stor för rätt person. Du trivs med att självständigt driva ditt arbete och skapa relationer i ett brett kontaktnät. Slutligen blir du en specialist inom ditt område och får arbeta med en produkt vars enda konkurrent är den gamla vanan!

Vi söker dig som
 • Har ett stort intresse för försäljning
 • Har ett intresse och teknisk förmåga
 • Vet hur man på ett pedagogiskt sätt förmedlar information till intressenter
 • Har goda kunskaper inom Office-paketet, framförallt Excel
 • Du har goda kunskaper i både svenska och engelska då det krävs i det dagliga arbetet
 • B-körkort
Det är meriterande om du har en akademisk utbildning inom exempelvis ekonomi eller teknik men inte ett krav.

Som person är du disciplinerad och har förmågan att driva ditt arbete framåt för att nå dina mål. Vidare är du bra på att skapa en tydlig struktur och planera upp dina dagar då du ofta är på resande fot. Tillsammans med ditt sinne för affärer och förtroendeingivande approach skapar du långsiktiga relationer med dina kunder. Till sist har du förmågan att arbeta hårt och engagerad då det är du som själva ansvarar för att nå dina resultat.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid tillsvidare med 6 månaders provanställning
 • Lön: Fast lön plus bonus
 • Placering: Ekerö
 • Kontaktuppgifter: Josefin Holmström, Recruitment Administrator, josefin.holmstrom@academicwork.se
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 jan

Om företaget

SPX Flow är ett globalt industriföretag med 8 000 anställda och 2,0 miljarder dollar i årliga intäkter. SPX Flow Technology i Sverige finns i Örebro och på Ekerö och är 85 anställda med en omsättning på ca 400 MSEK. SPX Flow i Sverige utvecklar, tillverkar och marknadsför SPX Flow-varumärkena Johnson Pump och Tigerholm Series för affärsområdena Industri, Marin, Fordon och VVS. SPX Flow Johnson Pump är ett världsledande varumärke med export till över 60 länder. På Ekerö utvecklar, tillverkar och marknadsför vi SPX Flow-varumärket Tigerholm Series för affärsområdena Fordon och VVS.