Area Sales Manager m/f

Om jobbet

Area Sales Manager till Knauf AMF

Stockholm

Din roll

I samarbete med International Sales Manager kommer du att vara ansvarig för försäljning, kostnader och budget i ditt försäljningsområde.

I detalj:
  • Stöda existerande kunder, vinna nya kunder, skaffa nya byggprojekt.
  • Erbjuda expertråd till arkitekter, designers och utvecklare, stödförsäljningspartners i distribution, ge tekniskt stöd till installatörer.
  • Analys av marknaden och konkurrenter.
Din profil
  • Vi söker en öppen, försäljnings- och kundorienterad person, med stort engagemang och energi.
  • Bra om du har erfarenhet av innertak och arkitektur men inget krav
  • Grundläggande kunskaper i byggnadsteknik och praktisk erfarenhet i branschen tror vi är bra.
Vi erbjuder
Ett intressant och utmanande arbete i ett modernt och innovativt företag. En attraktiv lön med prestationsbaserad bonus samt tjänstebil är en självklarhet.

Om du är intresserad av att arbeta i vårt framgångsrika företag kontakta Ulf Hammar på Säljpoolen som hjälper oss i denna rekrytering.
Du når honom på 070-606 31 00 eller ulf.hammar@saljpoolen.se

Välkommen med din ansökan!

Under årtionden har
Knauf AMF varit en av de ledande europeiska tillverkarna av tak-system med ett globalt försäljningsnätverk. Med sex varumärken erbjuder Knauf AMF ett omfattande produktsortiment med ett brett spektrum av applikationer. Funktion, design och ekologi är grundläggande principer för Knauf AMF när vi utvecklar våra kompletta systemlösningar.
Jobbfakta
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 nov

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!