Area Sales Manager

Safera · Försäljning · 25 dec

Om jobbet

Bli Area Sales Manager på ett internationellt företag och förbättra brandsäkerheten i bostäder. SAFERA startade i Sverige i februari 2010 och idag har vi samarbete med flera ledande aktörer bl.a. Franke Futurum AB och Athena Nordic AB. Nu söker vi en Area Sales Manager med ett brinnande intresse för att expandera affärer i Sverige. SAFERA är ett finskt företag och idag finns vår huvudmarknad i Norden och Centraleuropa, läs mer om företaget och våra produkter på www.safera.se

Som Area Sales Manager kommer Du att ansvara för, tillsammans med försäljningschefen, att aktivt utveckla försäljningen av egenutvecklade brandsäkerhetsprodukter.

Du blir ansvarig för att skaffa nya b2b-kunder, till och börja med sätter du fokus på Sverige. På sikt är målet att utveckla SAFERA i Sverige och i Norden. Du kommer att utgå från ett hemmakontor, gärna i Storstockholm, och tjänsten innebär även resor. Du kommer att rapportera direkt till försäljningschefen.

Vi söker en person som brinner för försäljning och som har flera års säljerfarenhet, gärna från bygg-, fastighets- eller ventilationsbranschen. Erfarenhet från att arbeta mot föreskrivande led är meriterande. Vi förutsätter att Du kan jobba helt självständigt från idéförsäljning till avslut. Vi utgår ifrån att Du har engagemang och kreativitet för att realisera produktens fortsatta succé i Sverige och vi ser gärna att Du har ambitionen framöver att kunna axla ett större ansvar.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Janesköld på 070-692 43 12. För att söka tjänsten skickar du CV och personligt brev märkt ASM till lars.janeskold@jscab.se, sista ansökningsdag är söndagen den 27 november 2016. Intervjuer görs löpande.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Lars Janesköld, 070-692 43 12

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 dec

Om företaget