Area Sales Manager

Om jobbet

Vi förstärker just nu vår marknadsavdelning och söker en Area Sales Manager

Arbetsbeskrivning
Cobham Aerospace Communications i Kista är världsledande inom avancerade roterskarvar och vågledaromkopplare. Vi har lång erfarenhet och djupa kunskaper av RF produkter med hårda krav på precision, tillförlitlighet och prestanda.

Som Area Sales Manager i Cobham Aerospace Communication kommer du att ha ett resultatansvar för ett geografiskt distrikt. Verksamheten är mycket internationell och kunderna finns över hela världen, både på den militära och civila marknaden. Med kunden i fokus arbetar vi tillsammans över gränserna mellan teknik, försäljning och produktion.

Vi sitter i fräscha lokaler i Kista.

Du kommer att resa 30-40 dagar per år för att besöka kunder och besöka/ställa ut på mässor. Din privata situation ska tillåta att du kan vara bortrest i 2 veckor i sträck.

Du ska initiera och driva kundförfrågningar genom organisationen med mål att skyndsamt och med god förståelse för innehållet i kundens förfrågningsunderlag driva de frågeställningar som skall leda fram till utverkandet av offert.

Vem är du?
  • Du ska ha förmåga att jobba självständigt och ha mycket god teknisk och kommersiell förståelse samt en väl utvecklad social kompetens.
  • För tjänsten krävs mycket goda kunskaper i engelska, både tal och skrift, och i Microsoft Office (Word, Excel, Power Point). Du ska självständigt kunna förbereda och genomföra presentationer i olika miljöer och för olika målgrupper.
  • Vi ser gärna att den sökande har någon eftergymnasial utbildning med teknisk och/eller ekonomisk inriktning. Teknisk högskoleexamen och kunskaper inom radar/mikrovågsteknik är meriterande.
Har du frågor är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Anette Bergman på 0702-969691.

Urval kommer att ske löpande.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!
Cobham Aerospace Communications, Kista tillverkar och marknadsför passiva mikrovågsprodukter inom radar- och kommunikationsutrustning. Vi är idag 40 anställda och är i en spännande expansiv fas med en fortsatt ökad tillväxt.

Företaget är en del av den internationella Cobham koncernen som är verksam inom utveckling, leverans och support av ledande flyg- och försvarsindustri. Cobham koncernen sysselsätter mer än 11 000 personer på fem kontinenter, med kunder och partners i mer än 100 länder och har en årlig omsättning på 20 miljarder kronor.

Sökord: Säljare, Utesäljare, Fältsäljare, Account manager, Sales, Distriktsäljare
Jobbfakta
Publicerad

45 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 dec

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!