Arbetsledare Väg och anläggning - Södertälje

Om jobbet

Arbetsledare - Väg och anläggning - Södertälje

Region Mellansverige består av fyra distrikt och ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten i Östergötland, Sörmland, Örebro/Västmanland och Uppsala. Regionen beräknas omsätta ca 850 miljoner kr 2016 och ha ca 220 medarbetare (118 YA/100 Tjm).

Vi ser positivt på framtiden och har fått förtroendet att leda flera nya projekt och söker nu en arbetsledare med erfarenhet inom väg- och anläggning eller betongproduktion.

Du är en trygg ledare som gillar ordning och reda

Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar. I samarbete med produktionschefen styr och leder du den dagliga produktionen med exempelvis schakter, trafikomläggning, ledningsomläggning, betongarbeten etc. ute på våra arbetsplats. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag med allt vad det innebär. Du kommer ha täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer. Du är en viktig förebild för oss både internt som externt, varför det är viktigt att du delar Skanskas värderingar. http://www.skanska.se/sv/Om-Skanska/Vara-varderingar/

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du är lösningsinriktad och engagerad i ditt arbete

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning på gymnasienivå alternativt YH-utbildning eller högskola inom bygg eller anläggning. Du har 3 - 5 års erfarenhet som arbetsledare inom bana, väg, vatten, avlopp eller betongproduktion. Då en stor del av arbetet består av att samordna och planera utgår vi från att du är en strukturerad person som tycker om att hitta lösningar. Vidare är du en person som ser möjligheter och är inriktad på att finna de rätta lösningarna i projekten och få dina medarbetare att arbeta mot gemensamma mål.

Ekonomisk styrning är en viktig del i arbetet, vilket gör att det är meriterande om du har tidigare yrkeserfarenhet av det. Framförallt är det viktigt att du som ledare är engagerad och har förmågan se och ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos dina medarbetare.

Du har B-körkort och god datavana.

Ansök redan idag

eller senast 2016-12-31 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan.
Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Thorsén, distriktschef 010-448 65 82 alt. Jörgen Larsson, projektchef 010-448 62 01 eller HR Frida Siveborn, 010-449 50 55

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.