Arbetsledare VA till Roslagsvatten i Vallentuna

Om jobbet

Är du vår nya Arbetsledare med god erfarenhet av rör- och anläggningsteknik samt har ledarerfarenhet? Vill du ha ett omväxlande arbete där ditt goda ledarskap blir avgörande för resultatet? Då kan detta vara tjänsten för dig.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att fungera som Arbetsledare för gruppen som arbetar med ledningsnät. Som Arbetsledare är du direkt underställd produktionschefen och du leder och fördelar din grupps arbete på kort och lång sikt. Gruppen består av både Roslagsvattens egna anställda Rörläggare och Drifttekniker (5 personer idag) samt kontrakterade underentreprenörer. Du prioriterar och omfördelar resurser samt upprättar rutiner och arbetssätt. Vidare har hand om gruppens årsplanering, ekonomi och budget samt planerar långsiktiga åtgärder på ledningsnätet. Tjänsten är placerad i Vallentuna men du kommer även att ansvara för vårt område Knivsta.

Du ansvarar för att uppgifter utförs enligt tidsplan. Du stimulerar till samarbete över hela Roslagsvatten samt till förnyelse av verksamheten och Roslagsvattens VA-standard.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant gymnasieexamen och som har gedigen erfarenhet och kännedom inom VA-området med praktisk erfarenhet av drift- och underhållsarbete. Vidare har du goda datakunskaper och är en god administratör. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete med budget och uppföljning. Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i en ledande befattning.

Som person har du ett strukturerat arbetssätt och du trivs med att ta beslut och ansvar inom ditt område. Din kommunikationsstil präglas av tydlighet och en positiv attityd. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett av världens viktigaste jobb! Att jobba hos oss är en möjlighet att utveckla och vårda livets viktigaste byggstenar - vårt vatten och vårt kretslopp. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater, ett positivt arbetsklimat och möjligheter till utveckling inom va-området.

Vilka är Roslagsvatten?

Roslagsvatten AB är ett kommunägt VA-bolag som äger och driver VA-anläggningarna i Österåker, Vaxholm, Knivsta, Ekerö och Vallentuna. Roslagsvatten sköter dessutom kundtjänst och debitering åt Täby och Danderyds kommuner. Huvudkontoret finns i Åkersberga, 3 mil nordost om Stockholm. Inom vårt geografiska arbetsområde utför vi tjänster för cirka 200 000 brukare, ansvarar för 128 mil ledning, 20 reningsverk, 148 pumpstationer och 3 mindre vattenverk. Årsomsättningen är ca 230 MSEK och antalet anställda är 100 personer. Se även vår hemsida www.roslagsvatten.se

Välkommen att söka!

Ansök så snart som möjligt, dock senast den 31/10 2016. I denna rekrytering samarbetar Roslagsvatten med Badenoch & Clark. Ansökan sker genom att du registrerar dig här. Bifoga cv och personligt brev.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Badenoch & Clark, Maria Uebel, på tel: 08-598 982 26.
Jobbfakta
Ort
Vallentuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget