Arbetsledare till Tumba byggtjänst AB

Om jobbet

Har du en byggteknisk utbildning och har jobbat ett par år i en ledande position inom bygg? Vill du utvecklas i rollen som arbetsledare i ett ungt bolag med härlig stämning som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter? Är det dig vi söker! Ansök redan idag då urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Tumba byggtjänst AB:s räkning en Arbetsledare för att stötta upp projektledaren i ett av deras projekt vid Södersjukhuset.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tumba byggtjänst AB:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Tumba Byggtjänst AB.

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare kommer du arbeta i en bred roll med mycket ansvar där du arbetar tätt tillsammans med projektledaren för projektet. Rollen innebär att du är brandskyddsansvarig och har samordningsansvar för underentreprenörer och kollektivanställda tillsammans med platschefen, samt följer upp och justerar tidplaner. Vidare kommer du att ansvara för avstämningar och justeringar gällande APD-planer, upprättande av dagbok, delta i byggmöten samt ansvara för mottagning av materialleveranser. I vissa projekt ansvarar du för Bas- U

Du kommer till exempel att:
 • Leda och protokollföra UE-möten
 • Ansvara för upprättande och ifyllnad av egenkontroller för det egna arbetet samt mottagning och avstämning av underleverantörers egenkontroller
 • Ansvar för administration som ex ekonomi, tidsplan i systemet byggnadssamordnaren
 • Upprätta frågor och svar inkl. delgiva beställaren efter avstämning med ansvarig platschef
Tjänsten passar dig som vill utvecklas i rollen som arbetsledare på ett bolag med härlig stämning och högt i tak. På Tumba Byggtjänst AB värnar man som sina anställda och erbjuder individuella utbildningsplaner för att hela tiden se till medarbetarens och företagets utveckling. Det är en ganska ung medelålder inom företaget och det är bra sammanhållning med mycket humor. Inom företaget finns karriärmöjligheter för den som visar framfötterna och man får i rollen som arbetsledare ta mycket ansvar.

Vi söker dig som
 • Har en byggteknisk utbildning på högskoleingenjörsnivå från exempelvis Nackademin
 • Har 2 3 års erfarenhet av att jobba som arbetsledare eller i liknande tjänst och har därmed erfarenhet av att leda, alternativt har erfarenhet av att jobba i en roll som ex snickare med ledaransvar
 • Har god byggteknisk kunskap, vilket är väldigt viktigt för tjänsten
 • Kan uttrycka dig flytande på svenska i såval tal som skrift
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet av att jobba i byggsamordnaren
 • Har Bas- U utbildning men det är inget krav och det är något som företaget kan tillhandahålla.
Som person är du ansvarstagande och engagerad i ditt arbete, du är noggrann och har förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt. Vidare ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och social kompetens, du trivs med att samarbeta och arbeta med och tillsammans med människor. Du är självgående och ser till att hela tiden driva arbetet framåt, du trivs med ett högt tempo samtidigt som du inte missar detaljer.

Övrig information
 • Start: Omgående med viss hänsyn till uppsägningstid. Vi ser gärna att du kan börja i oktober månad.
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, till att börja med projekt vid Södersjukhuset.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 jan

Om företaget

Tumba Byggtjänst AB är ett företag som utför bygguppdrag åt stat, kommun och företag, både som generalentreprenör och total entreprenör. Sedan mitten av 1970-talet har de satt sin prägel på sjukhus, kontor och skolor i Storstockholm. Inget uppdrag är för litet eller stort för dem, och de utför alla uppdrag med samma höga kvalitet.

På företaget finns erfarna och kunniga arbetschefer, arbetsledare och projektingenjörer samt skickliga snickare som brinner för hantverk. De ställer höga krav på sina leverantörer, underleverantörer och inte minst på sig själva. På Tumba Byggtjänst AB värnar de om att ha totalt nöjda kunder och genom att erbjuda totallösningar där lyhördhet och anpassningsförmåga är självklara inslag, levererar de en helhet till kunder som gör att de kan lita på Tumba Byggtjänst AB i alla lägen. Deras mål är att alla kunder ska vara trygga med dem som leverantör genom hela byggprocessen.