Arbetsledare till Svevia Anläggning Stockholm

Om jobbet

Är du en driven och målfokuserad arbetsledare som sätter säkerhet som högsta prio?

I takt med att vi har ökat vår orderingång behöver vi styrka våra projekt med engagerade medarbetare som sätter kunden i fokus och ser till att nå sina mål.

Svevia söker en arbetsledare som har god känsla för ekonomi, förstår vikten av god planering samt sätter kunden i fokus.

Till en början kommer tjänsten att vara på plats i ett projekt i Värmdö men i en förlängning kommer rollen att innefatta att vara delaktig i ett eller flera projekt inom Anläggning Solna runt om i Stockholm.

Tjänsten:

Som arbetsledare stödjer du produktionschefen med det dagliga arbetet i våra projekt. Tyngdpunkten i arbetet ligger på planering och genomförande av den planeringen samt att sätta mål för produktionens framdrift. Rollen innebär också daglig arbetsledning, kundkontakter, uppföljning av produktivitet och ekonomi samt uppföljning av ingångna avtal. Det ingår även att tillse att ledningssystemet och övriga regelverk inom området tillämpas.

Kvalifikationer:

Vi förväntar oss att du har minst högskoleutbildning/yrkeshögskoleutbildning inom antingen områden för anläggningsarbeten eller motsvarande erfarenhet från branschen. Du är kreativt lagd med lösningsfokus och motiveras av att nå uppsatta mål. Vi tror att du är självständig, drivande med en naturlig fallenhet för ordning och reda, samt en näsa för affärer. Tjänsten kommer innefatta kontakter med kunder, medarbetare och leverantörer vilket ställer höga krav på din förmåga att samarbeta och kommunicera.

Dela väg med oss

Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Genom att samspela får vi nya kundinsikter, blir mer effektiva och affärsmässiga. Hos oss har du även stora utvecklingsmöjligheter och får som anställd tydliga prestationsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med branschens ledande specialister. Vi ger dig garanterat en utmanande vardag där du kan göra skillnad och få igenom dina idéer! Har du rätt kompetens ger vi dig stor frihetsgrad. Då är det lika lätt att få ansvar som att ge. Genom att ta ansvar kan du lägga grunden för en snabbare karriär. Svevia tänker även nytt och hållbart. För oss är det lika viktigt att vara lyhörd för kundernas behov som att erbjuda hållbara lösningar utifrån miljöhänsyn, säkra arbetsplatser, etik och moral.

Se detta som din chans och möjlighet att påverka byggbranschen i Sverige, nu och på lång sikt. Vårt mål är att avancera på marknaden och visa vad vi är bäst på. Som ett av landets största väg- och anläggningsföretagen vill vi ha de bästa medarbetarna. Var med på vägen och gör skillnad.

Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta vår arbetschef Carolina Detterfelt: 072-2307959.

Fackliga företrädare når du via Svevias växel 08-404 10 00.
Jobbfakta
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Vi är Sveriges ledande driftentreprenör och det fjärde största väg- och anläggningsföretaget i landet med 2 800 medarbetare. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och annan infrastruktur. Uppdragen omfattar allt ifrån vägar, gator, broar till järnvägar, hamnar och fjärrvärme. Vi hyr även ut och underhåller maskiner, fordon, byggbodar och utrustning, främst till Svevia men även till kunder inom hela entreprenadbranschen. Vi hyr också ut kontor, verkstäder och lagerlokaler. Våra kunder är såväl offentliga som privata. Vi finns på 129 platser över hela Sverige och är sedan den 1 januari 2009 ett statligt helägt bolag. Innan dess verkade vi under namnet Vägverket Produktion.