Arbetsledare till Entreprenadföretag i Stockholm

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en Arbetsledare vars uppgift är att leda och ansvara för projekt/uppdrag. I rollen är du ansvarig för hela processen, från erhållet projekt till överlämnande, under angiven chef för enheten. Du kommer att leda personal och se till att projekten ligger i linje med tidsplaner samt håller miljö- och kvalitetskrav. Du har ansvar och befogenheter att vidta nödvändiga åtgärder i projekten, för att genomföra produktionen inom ramarna för fastställda riktlinjer, regler och policys.
Du medverkar även till att utveckla verksamheten för att uppnå ett bra arbetsklimat och nöjda kunder. Rollen innebär ansvar för ekonomisk avstämning, granskning av fakturor och upprättande av produktionsbudget för projektet.

I denna roll jobbar du tvåveckorskift med arbetstiderna 22-06.

Din profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet från en liknande roll sedan tidigare, och att du har någon erfarenhet av att leda produktionsverksamhet.Du har goda kunskaper i teknik och produktion och kunskaper i produktionsekonomi. Som person har du förmåga att fatta beslut och är lösningsorienterad. Du har ledaregenskaper och har förmåga att motivera, delegera och ge ansvar. Vidare är du kommunikativ och öppen, samt att du är service- och säljinriktad. Goda IT-kunskaper är ett krav, samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk siri@2Complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss.
Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.
Jobbfakta
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Vår kund är ett företag inom bygg och anläggning. Verksamheten omfattas av att utföra mark- och anläggnings entreprenader