Arbetsledare till Besqab!

Besqab · Bygg & Hantverk · 7 jan

Om jobbet

Arbetsuppgifter och tjänsten

Besqab växer och satsar för framtiden. Vi har flera nya och spännande projekt på gång och behöver därför anställa ytterligare en Arbetsledare.

Besqab är inne i en tillväxtfas och som ett led i detta noterades vi på NASDAQ OMX under 2014. Vi är idag ca 100 personer anställda i bolaget. Vårt arbete spänner över hela processen från ax till limpa och oavsett projektens storlek präglas de alltid av ett starkt personligt engagemang.

Vi arbetar med bostadsutveckling inom tre affärsområden: Projektutveckling Bostad, Construction Management (projektledning med totalansvar för hela byggprocessen på uppdrag av extern beställare) samt Fastighetsutveckling av vårdbostäder. Vi är verksamma i Stockholm och Uppsala län.

Du kommer få möjlighet att arbeta i hela projektprocessen från planering och projektering till genomförande och uppföljning. En av dina viktigaste uppgifter kommer vara att styra, leda och samordna anlitade underentreprenörermot mot uppsatta mål.

I rollen ingår även:
  • Att arbeta med kostnadsuppföljning
  • Upprätta och följa upp veckoliga tidsplaner
  • Ansvar för mindre inköp
  • Samordna underentreprenörer
  • Effektivisera byggprocessen
  • Kvalitetsuppföljning
Besqab som företag präglas av ett gott samarbetsklimat med engagerade medarbetare som sätter affären främst. Under flertalet år har den årliga NMI-undersökningen visat på nöjda medarbetare och då framförallt tack vare den goda stämning, öppenhet och hjälpsamhet som råder. I början av året utsågs man också till det bostadsbolag som har nöjdast kunder.

Besqab har sitt huduvkontor i Täby och flyttar under 2017 in i nybyggda lokaler vid Mörby Centrum.

Erfarenhet, utbildning och person

Vi tror att du tidigare har 3-5 års erfarenhet från rollen om arbetsledare inom bostadsproduktion alternativt har du arbetat i motsvarande roll inom ROT-projekt. Det är meriterande om du har någon form av eftergymnasial utbildning inom bygg.

Vi söker dig som är driven, engagerad och motiverad. Du är en van problemlösare och har lätt för att samarbeta och skapa förtroende hos såväl underentreprenörer som andra kollegor. Vi önskar att du har intresse av att leda andra och är en van beslutsfattare. Det är av stor vikt att du brinner för det du gör och i varje situation sätter affären främst.

Låter det intressant? Skicka då in din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Besqab med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på "Lediga jobb". Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta

Ring Carolina Eskengren, 08-120 50 427

Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 jan

Om företaget

Fastigheter är som relationer. De måste utvecklas och behandlas med omsorg. På Besqab är vi bra på både och. Vår verksamhet spänner över hela fältet från köp och förädling av råmark till färdigställande och förvaltning av bostäder och vårdfastigheter.