Arbetsledare stål och mekanik Peab Marin

Om jobbet

Peba Marin (Stockholm Hamnentreprenad AB), ett dotterbolag inom Peab, drivs som ett effektivt servicebolag med flera sjönära uppdragsgivare som har högt ställda krav på kvalitet och kunskap. Vår långa historia samt våra samlade erfarenheter tillsammans med moderna krav på miljö, ekonomi och kvalitet gör oss till trygg leverantör av sjönära tjänster inom områdena el, sjö, mark, anläggning samt mekanik och stålarbeten.

Vi söker nu en arbetsledare inom stål och mekanik som vill vara med och utveckla Stockholm Hamnentreprenad AB!

Vi tillhandahåller alla förekommande tjänster inom stålbyggnadsområdet såsom service, underhåll, konstsmide, konstruktion, tillverkning och modernisering av befintliga anläggningar med mera. Tack vare ett väl utvecklat samarbete med andra specialistkompetenser och entreprenörer är vi mycket flexibla inom i stort sett alla mekanikområden. Arbetet består av att leda, planera och fördela arbetet samt att arbetsleda personal.

Vi söker dig som är driven, initiativtagande och har stor arbetsvilja. Du har hunnit arbeta minst 5 år i branschen och vill gärna utvecklas samt ta ett större ansvar för hela arbetsprocessen. Om du är certifierad i TR-stål eller EN 1090-2 är det en merit. Du skall tycka om att ibland själv delta i produktionen. För att trivas skall du tycka om att ha ett mångsidigt arbete i en omväxlande arbetsmiljö. Du har god datorvana och behärskar självklart Officepaket. Körkort är ett krav. Vi har kontor och verkstäder i Frihamnen, Stockholm.

Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Mikael Eriksson, platschef, 0733-37 58 58,
Jobbfakta
Kontakt

Ring Mikael Eriksson, platschef, 0733-37 58 58

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 feb

Om företaget

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.