Arbetsledare/junior arbetsledare sökes till Byggreturer

Om jobbet

Är du nyexaminerad YH-/högskoleingenjör alternativt har några års erfarenhet inom byggbranschen och är sugen på en ny utmaning i ett av Sveriges ledande rivningsföretag? Vi söker nu för AF Härnösand Byggreturers räkning arbetsledare inom rivning, sanering och håltagning. Som arbetsledare kommer du att få mycket ansvar och samtidigt ha stor inverkan på företagets fortsatta utveckling. Låter det lockande? Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för AF Härnösand Byggreturers räkning arbetsledare. Byggreturer arbetar med håltagning, rivning och sanering åt såväl stora som små kunder. Företaget har stor entreprenörsanda och är ett av Sveriges ledande rivningsföretag med stort fokus på kvalitet och miljö. De är verksamma över hela Sverige och har kontor i Göteborg, Stockholm och Härnösand. Då Byggreturer har för avsikt att växa vill de nu utöka sin verksamhet med flera arbetsledare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Byggreturers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Byggreturer.

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare hos Byggreturer kommer du att agera allkonstnär med en stor variation i dina arbetsuppgifter. Du kommer tillsammans med platschefen att ansvara för bland annat beräkningar, produktion och samordning av projekt. Du kommer att leda personal och underentreprenörer och se till att projekten ligger i linje med tidsplaner samt miljö- och kvalitetskrav. Arbetet sker mestadels självständigt men med många kontakter såväl internt som externt. Projekten är av olika storlek och karaktär varför du emellanåt kommer att utgå från platskontor runt om i Stockholmsregionen.

Du kommer till exempel att:
 • Arbetsleda personal på plats och på distans
 • Ta fram offerter och följa upp projektens budget
 • Leda flera projekt parallellt och se till att ev. anpassningar görs utefter behov och kundens önskemål
Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom byggsektorn, känner dig trygg i din roll och är redo för nästa steg i karriären. Vidare vill du arbeta i ett mindre företag där du som person blir en betydelsefull och viktig medarbetare för verksamhetens utveckling. Då Byggreturer ser långsiktigt på tjänsten kan det för rätt person finnas vidare utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Vi söker dig som
 • Har arbetat några år inom byggbranschen alternativt är nyexaminerad YH- eller högskoleingenjör och har erfarenhet genom praktik/sommarjobb eller dylikt och där stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet
 • Är praktiskt lagd och känner dig trygg inom byggsektorn
 • Har intresse för arbetsledning
 • Har B-körkort
 • Talar och skriver flytande i svenska
Har du utöver ovanstående även arbetslivserfarenhet inom rivning är det starkt meriterande, men det är inget krav för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering, där rätt person ges chansen att kliva upp i en arbetsledarroll. Vi söker dig som har ett stort driv och engagemang för dina arbetsuppgifter och är trygg i dig själv. Du har pondus och är ansvarstagande då du dagligen kommer ställas inför utmaningar och förändringar som du tar fram lösningar på. Då du kommer arbeta med ekonomi och föra dagbok över arbetet är det viktigt att du även är ordningsam och strukturerad. För Byggreturer är det viktigt med kontroll och tidspassning i alla deras projekt och det är viktigt att du delar dessa värderingar.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Tim Knutsson
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonsID:et i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Skydd för den personliga integriteten

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Teknik & Ingenjör
Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Byggreturer är ett rivningsföretag som grundades 1997 och ägs av det norska börsnoterade bolaget AF Gruppen AS. De utför bland annat selektiv rivning, tungrivning, totalrivning, industririvning, betonghåltagning, asbest- och PCB-sanering och har resurser att utföra helhetslösningar åt såväl stora som små kunder. Byggreturer är verksamma i hela Sverige och har kontor i Stockholm, Göteborg samt Härnösand. Företaget är medlem i Sveriges Byggindustrier i Västernorrland och i Riv- och saneringsentrepenörerna.