Arbetsledare inom sanering till stabilt bolag i rivningsbranschen

Framtiden · Bygg & Hantverk · 31 dec

Om jobbet

Har du erfarenhet av sanering eller rivning? Är du dessutom en ledarskapstyp med en naturlig fallenhet att leda andra? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som arbetsledare inom rivning och framförallt sanering bär du ansvaret över att arbetet fortgår planenligt. Ansvarsområdena är många och täcker alla arbetsmoment i kedjan. Samtidigt som du dokumenterar och sköter det administrativa delarna ska du också skapa förutsättningar för effektiv produktion ute på bygget. Du rapporterar kontinuerligt till din projektledare.

Din profil

För att trivas och lyckas i tjänsten som arbetsledare krävs att du sedan innan har erfarenhet av att leda människor. Vidare krävs att du arbetat med antingen rivning eller sanering samt att du har körkort. Faktiskt erfarenhet av arbetslerarrollen är meriterande! Eftersom rollen som arbetledare är väldigt varierande krävs att du som person är flexibel och har lätt för att anpassa dig efter föränderliga miljöer. Ett grundläggand ekonomiskt tänk och en stak drivkraft är två personliga egenskaper som premieras inom företaget.

Krav:
  • Erfarenhet av att leda människor
  • Erfarenhet av sanering och/eller rivning
  • Körkort
Meriterande:
- Erfarenhet av rollen som arbetsledare

Villkor

Arbetstider: Heltid, 7-16
Arbetsort: Utgår från kontoret i Skogås
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum
Jobbfakta
Kontakt

Ring Sanna Andersson-Hamrén, 076-199 81 41

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Företaget jobbar med både lätt- och tungrivning - allt från rivning av innerväggar till hela fastigheter. De utför även håltagning i såväl betong som tegel och granit. Vidare transporterar de bort avfall från byggen och utför miljöinventeringar på plats. Saneringsarbetet går ut på att transportera bort miljöfarliga ämen från olika byggen.

Sammanlagt arbetar 90 personer inom företaget och samtliga är stationerade i Stockholmsområdet. På kontoret i Skogås sitter på daglig basis cirka tio anställda.

Företaget erbjuder möjligheter för stor personlig utveckling. De tar stort ansvar för certifiering och erbjuder utbildningar för sina anställda.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.