Arbetsledare inom fiberinstallation

Om jobbet

Vill du jobba i en bred roll med mycket ansvar ute på större byggen med fiberinstallation som huvudfokus?

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten är både ut på fält men även en del på kontoret. Arbetet är väldigt brett och varierande, det ställer därför stora krav på dig som ledare. Du kommer att ha hand om flera olika schaktlag ute i arbete och kontrollera både att de och entreprenad bolagen sköter sina arbetsuppgifter.

Dina arbetsuppgifter som entreprenadkontrollant är främst att:
 • Kontrollera att miljö- och kvalitétsanvisningar följs.
 • Rapportera besiktningsresultat
 • Ansvara för kontroll, besiktning och godkännande av anlitande entreprenörer.
 • Administrera avrop.
Din profil

För att trivas i rollen som arbetsledare har du:
 • Relevant utbildning inom bygg/anläggning
 • Erfarenhet av arbete inom anläggning
 • B-körkort
 • God datorvana
Meriterande krav till denna tjänst är om du har:
 • Utfört kursen "arbete på väg 1+2" samt kursen " arbete på väg 3".
 • Arbetat med asfaltering
 • Erfarenhet av projektledning
Som person är du kommunikativ och drivande då du behöver tala och driva projekt framåt för att lyckas i rollen. Rollen kräver också att du gillar att ta snabba beslut samt är prestigelös.

Villkor

Start: Omgående.
Omfattning: Heltid 7-16
Arbetsort: Stockholm med omnejd.

Vi läser ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Skicka in din ansökan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Organisation & ledning
Industri & Anläggning
Underkategori
Anläggningsarbete
Kontakt

Ring Marielle Bergman, 0735168976

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

Vår kund är en ledande europeisk leverantör av tekniska tjänster för samhällets livsviktiga infrastruktur och nätverk inom el och telekom, det som kallas infranet. På det sättet verkar bolaget i kärnan av ett mer hållbart samhälle. Företaget är en leverantör av tekniska tjänster till Infranet-industrin, som spänner över tre affärsområden: Power, Communication och Transport & Security.

De tekniska tjänsterna omfattar allt från standardprodukter till skräddarsydda lösningar - och allt bygger på djup kunskap av många olika tekniker, i kombination med lång erfarenhet.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.