Arbetsledare inom Bygg till GL Expressbygg

Om jobbet

Jobbeskrivning

Har du erfarenhet inom arbetsledning av storbyggen? Se hit!
GL Expressbygg är omgående i behov av arbetsledare som pratar svenska och polska/engelska. De är under kraftig tillväxt i Stockholmsregionen och behöver omgående din expertis och erfarenhet.Tjänsterna är direktrekryteringar vilket innebär att Uniflex endast ansvarar för rekryteringsprocessen och anställningarna kommer att vara direkt hos GL Expressbygg. Företaget grundades 2005 och sysselsätter idag 150 personer. Deras kontor ligger idag i Rönninge men kommer i februari flyttas till Sätra.

Som arbetsledare ansvarar du för projekt och produktionsledning på byggarbetsplatsen, att styra lagbasarnas arbete, planera leveranser samt hålla i möten. I arbetet ingår även att sammanställa ÄTA-arbeten och uppdatera dagböcker. Du utgår ifrån Stockholm. Bor du i övriga landet så måste du kunna tänka dig att flytta till Stockholm eller till en början att du veckopendlar. Start är omgående.

Personliga egenskaper

Vi söker dig med erfarenhet av arbetsledning inom betong- och stomentreprenader. Du har även erfarenhet av storbyggen av lägenhetsbostäder, goda kunskaper i ritningsläsning samt produktionsplanering. Du ska ha koll på och kunna hantera entreprenadavtal samt kunna hantera ändringar och tillägg mellan företaget och beställare. Du behöver kunna prata flytande svenska, polska/engelska är meriterande. B-körkort är ett krav.

Fast månadslön och tjänstebil. Övriga ersättningar och förmåner är förhandlingsbart.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Christoffer Acklund

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.