Arbetsledare inom betong, gips och byggservice

Om jobbet

BELSTROJ AB
är ett modernt byggföretag med gamla traditioner.
Vi riktar oss i första hand till total och generalentreprenörer i Stockholm och Mellansverige med fokus på betongentreprenad, stomkomplettering och byggservice. Vår vision är att vara det självklara valet för beställaren

Vi söker nu arbetsledare inom bland annat stomkomplettering, stomme och byggservice.


Trivs du att arbeta nära produktionen och vill ha ett omväxlande och utmanande arbete? Som arbetsledare kommer du att vara projektledarens högra hand och bistå med arbetsledning i projekten, planering, arbetsberedning, uppföljning samt ha en nära kontakt med hantverkare, platsledning och övriga underentreprenörer.

Vi ser att du har en byggteknisk bakgrund eller likvärdig erfarenhet och trivs i en ledande roll. Som person är du positiv, driven och trivs med att planera och organisera ditt arbete. Du tycker om problemlösning och har lätt för att prioritera och fatta beslut.

För att passa hos oss är det viktigt att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. Du är också självständig och har en god samarbetsförmåga då vi jobbar i team.

Det är en fördel om du har några års erfarenhet av liknande arbete och erfarenhet av en ledande roll. Vi ställer inga krav på yrkesbevis, men ser gärna att du har en hantverkarbakgrund alternativt dokumenterad relevant arbetslivserfarenhet. B-körkort är ett krav. Kan du utöver svenska, tala ryska och/eller polska är det en bonus.

Vi är medlemmar i Stockholms BF och BI och har kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan som du mejlar till oss på jobb@belstroj.se

Intervjuer kommer hållas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så ansök redan idag.
Jobbfakta
Ort
Järfälla
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 nov

Om företaget

Belstroj AB grundades 2008 som enskild firma med inriktning på byggservice och platsgjutning. 2009 ombildades det till ett aktiebolag. Belstroj AB har idag över 400 anställda.


Hitta hit

Järfälla Visa på karta

Visa var