Arbetsledare Grundläggning Nord - Stockholm

Skanska · Bygg & Hantverk · 31 dec

Om jobbet

Arbetsledare Grundläggning Nord - Stockholm

Vill du vara med och skapa historia?

Vi är Skanska Sveriges specialister inom grundläggning. Vi hjälper våra kunder med komplexa stödkonstruktioner, sponter, borrade pålar, grundförstärkning, betongpålning och spännarmering.

Det händer mycket i Stockholmsregionen och vi står inför några av våra största infrastrukturprojekt med stor påverkan för vårt framtida samhälle.

Vi söker arbetsledare för att bemanna upp våra stora och komplicerade infrastrukturprojekt såsom E4 Förbifart Stockholm och Slussen m fl och söker efter dig med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Du är en trygg ledare som gillar ordning och reda

Som arbetsledare styr och leder du den dagliga produktionen i projektet och skapar förutsättningar för en friktionsfri produktion. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag med allt vad det innebär. Du kommer ha täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer.

Du är lösningsinriktad och engagerad i ditt arbete

Vi söker dig som har en byggteknisk högskoleutbildning alternativt yrkeshögskola eller motsvarande erfarenhet av byggbranschen i form av arbetsledare. Då en stor del av arbetet består av att samordna och planera utgår vi från att du är en strukturerad person som tycker om att finna de rätta lösningarna i projekten. Ekonomisk styrning är en viktig del i arbetet, vilket gör att det är meriterande om du har tidigare yrkeserfarenhet av det.
Vidare är du en person som ser möjligheter och är inriktad på att få dina medarbetare att arbeta mot gemensamma mål. Det är viktigt att du som ledare är engagerad och har förmågan att se och ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos dina medarbetare.

Tillträde omgående.

Ansök idag

eller senast 2016-12-31 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan.
Har du frågor? Kontakta rekryterande chef Johan Guthe på 010-449 03 02 eller Karin Scarlini, HR-Partner 010-448 25 76.

Vi ser fram emot din ansökan.
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.