Arbetsledare anläggning betong Peab Marin

Om jobbet

Nu söker vi en arbetsledare med betonginriktning till Peab Marin (Stockholm Hamnentreprenad AB) som vill vara en del av vårt arbetslag! Vi arbetar från Nynäshamn i syd till Kapellskär i norr, men huvuddelen av jobben ligger i Stockholm. Vi har kontor och verkstäder i Frihamnen, Stockholm. Tag chansen att komma med i vårt team, vi har många spännande projekt framför oss!

Som arbetsledare leder, planerar och fördelar du arbetet. Du ansvarar för olika projekt, vilket bland annat innefattar kvalitetssäkring, arbetsmiljö, kundkontakt, ekonomisk uppföljning samt planering av personal och maskiner.

Vem är du? Vi ser gärna att du har god ledarförmåga och är kreativ, ansvarsfull, och trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare. Som person tror vi att Du är lite av en allkonstnär och att du kan lite om mycket. Du skall tycka om att själv delta i produktionen. För att trivas skall du tycka om att ha ett mångsidigt arbete i en omväxlande arbetsmiljö.

Krav Körkort erfordras och betongklass 2 är ett krav. Koncernspråk är svenska. Du har god datorvana och behärskar självklart Officepaket. Som arbetsledare på Stockholm Hamnentreprenad kan vi erbjuda dig en plats i en organisation som har fokus på medarbetarnas utvecklingsmöjligheter, miljö- och arbetsmiljöfrågor. Betongklass 1 och UV-betong är en merit.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peter Wrangsell, platschef, 072-5333293,
Jobbfakta
Kontakt

Ring Peter Wrangsell, platschef, 072-5333293

Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 feb

Om företaget

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.