Arbetsledare - Mark och anläggning

Om jobbet

Vi söker en arbetsledare inom anläggning till våra projekt i Storstockholm, och främst Stockholms kommun. Som arbetsledare bistår du platschefen och leder och fördelar arbetet. Du arbetar för olika projekt, vilket bland annat innefattar kvalitetssäkring, kundkontakt, planering av personal och maskiner i det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter är att ansvara för service- och anläggningsarbeten i våra projekt. De flesta projekten omfattar parker, mindre vägarbeten, ledningsschakt, skolor och förskolor.

Vi söker dig som är driven, initiativtagande och motiverad. Vidare ser vi att du har goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt, samt att du har förmåga att skapa förtroende hos såväl kunder, leverantörer och anställda. Vi ser gärna att du har utbildning som ingenjör och/eller erfarenhet som arbetsledare inom branschen. Du har god datorvana och B-körkort.

Hos oss på Lestra blir du en del av ett kollektiv som hela tiden utvecklas. Vi vill åt de allra hungrigaste i branschen, i vår värld så betyder det mycket mer än erfarenhet och utbildning.

Heltidstjänst med tillträde snarast.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Botkyrka
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Industri & Anläggning
Underkategori
Anläggningsarbete
Kontakt

Mejla eller ring Filip, 0704287101

Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 nov

Om företaget

Lestra utför utförande- och totalentreprenader mot kommuner, föreningar och större företag. Lestra utför projekt i form av lekplatser, bostadsgårdar, vägarbeten, ledningsschakt, skolor, förskolor och dräneringar. Ja, allt på marken.


Hitta hit

Visa var